Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να και ο δικος μου,αλλη φαση :) και τα καρβουνα dschinni παρα πολυ καλα!

Ωραιοςςς!!! Μεγιες!

Γαμησε ο ναργιλες αυτος ... α παιδια πουλαιε κανεις κανεναν λουλα phunnel ?

Ειναι πολυ καλος ! 

Τι διαφορα εχουν ρε παιδια τα phunnel  , αυτο με την τρυπα στην μεση κτλπ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι. το μεγάλο θετικό που έχουν είναι ότι δεν φεύγουν ζουμιά μέσα στον ναργιλέ και τον κρατάει ποιο καθαρό και οι καπνοί που έχουν πολλά ζουμιά διαρκούν περισσότερο

δεν εχω ξανακανει πετρες ατμου αλλα λιγο που το εψαξα λενε οτι αποτελει το μελλον στους ναργιλεδες λογο οτι εχει και χαμηλη τιμη και λιγο φορο καλη ποιοτητα γευσης αλλα και καλα clouds.βεβαια λενε οτι αυτοι που κανουν ναργιλε με κανονικο καπνο με νικοτινη δεν προκειτε να καταλαβουν τιποτ ααπο αυτες τις πετρες.σαν κι εμενα δηλαδη :)

Οι πετρες εχουν καθολου νικοτινη?

Επισης, πηγα σε γνωστο μαγαζι με ναργιλεδες στον πειραια και ρωτησα τα παιδια που φτιαχνουν το ναργιλε τι επολογες εχω για καρβουνα. Αυτοι χρησιμοποιουν κλασσικα καρβουνα σαν αυτα που πουλανε πεντοκιλα στα μαγαζια για το τζακι αν δεν κανω λαθος. Μετα, εχουν καρβουνα καρυδας τρογγυλα που τα χουν 1 ευρω ο πακετο των 10. Επειδη δεν θελω να δινω πολλα στ αναλωσιμα του ναργιλε(εκτος απ τον καπνο) μπορω να βρω εδω πιο φθηνα καρβουνακια ? Γενικα δηλαδη τι τιμες παιζουν στα υπολοιπα μαγαζια?

Με 7 ευρω πηρα 120 κυβακια καρβουνα καρυδας .. και ειναι αρκετα καλα μπορω να πω!

ναι. το μεγάλο θετικό που έχουν είναι ότι δεν φεύγουν ζουμιά μέσα στον ναργιλέ και τον κρατάει ποιο καθαρό και οι καπνοί που έχουν πολλά ζουμιά διαρκούν περισσότερο

Ααα καταλαβαα... σιγα σιγα θεκω να τα δοκιμασω!

Παιδια για γευσεις ποια καταστηματα προτεινετε απο εξω?

εγω μενω πετρουπολη ... στην σταση μετρο της ανθουπολης εχει ενα μαγαζι με ειδη ναργιλε αλλα θα σ πρωτεινα απο ιντερνετ

Εχει οντως? Χαχα αυτο σκεφτομαι..

Απο shisha nil θα επαιρνα αλλα μου ειπε καποιος οτι επειδη φορολογουντε δν εχει πολλα ζουμια κατι τετοιο..

Με 7 ευρω πηρα 120 κυβακια καρβουνα καρυδας .. και ειναι αρκετα καλα μπορω να πω!

Ααα καταλαβαα... σιγα σιγα θεκω να τα δοκιμασω!

Παιδια για γευσεις ποια καταστηματα προτεινετε απο εξω?

7 ευρω 120 καρβουνακια ακουγεται πολυ καλο! Ειναι τα στρογγυλα που παιρνουν και με αναπτηρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...