Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια λιγη νικοτινη δεν εβλαψε κανεναν.. μην τρελαθουμε! Απλα ο,τι εχει νικοτινη θελει κουμανταρισμα αν "φοβασαι"!

Εγω πηγα σημερα και πηρα το hot cut (απο το shisha house εμμανουηλ μπενακη) και ειχα στο μυαλο μου για καμια ηλεκτρικη αντισταση για τα καρβουνα 

και τσουυυπ να τα μαςς..: απο Γερμανια και τα δυο! 

Να δουμε ποσο θα κρατησει το SAMAYA.. Γιατι με ολα αυτα που λετε εδω μεσα οτι καιγονται κτλπ φοβαμαι χαχα

12659593_1141532609192257_232318448_n.jp

• Like 1
  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν με νοιαζει η ωρα νταξει.. τι 10 τι 15.. εε 35 η σχαρουλα και 30 το χοτ ;)

Γιαννη βοηθησες αρκετα , ωραιο μαγαζακι και ο ανθρωπος μεσα πολυ σωστος φαινεται

Θα φερει μου ειπε σε καμποσες μερες al waha με πολλες γευσεις.. θα μας ενημερωσει !

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας εντυπωσεις απο το hot cut οταν το χρησιμοποιησεις!

Περιμενω τον καλο ναργιλε την Δευτερα/Τριτη! Τον εβαλα σε ενος φιλου που ειναι ο,τι νανε ναργιλες και εκανε αρκετα καλη δουλεια ! Απλα εβαλα και λιγο καπνο εγω και δεν ενιωθα και παρα πολυ γευση .. Αλλα βαζεις 2 καρβουνα και εισαι αρχοντας ! 

Εγω θα σας πω σιγουρα δευτερα/τριτη

Ο gaurorakomelas να μας πει τις εντυπωσεις τωρα που τον εχει και μερες !!

Δημοσ.

Λοιπον θελει προσοχη το πακεταρισμα ,οχι πολυ ψηλα ο καπνος...κ μετα λιγο ζουλας την γευση...οι εντυπωσεις μ πολυ καλες ,με δυο καρβουνακια καπνιζω μια ωρα..κμετα βαζω κ ενα τριτο για τελειωμα..το δοκιμαζω με αλφαχερ μεντα.το συστηνω ανεπιφυλαχτα..μαζι ομως με το μπολ του ,χωρις αυτο δεν εφαρμοζει ευκολα σε αλλα..αυτος στην μπενακη δεν ξερω αν εχει ακομα αλλα για πωληση..αυτες οι εντυπωσεις μ λοιπον..για καλυτερο πακεταρισμα αλεξ δες πακεταρισμα μπολ samsaris...αυτα σας ζαλισα

Δημοσ.

Ναι ειναι σαν το lotous !!

Ωραια τριτη παιζει να εχετε και βιντεακι αν μπορεσω..

Απο εκει ειχε μεινει 1. Πουλησε 2 σκεφτειτε μονο τν μερα που πηγα .

Οσο για το πακεταρισμα θα το τσεκαρω ;) γιατι απο μονος μου καταλαβα οτι δεν το πακεταρα καλα σκεψου!

Δημοσ.

Τα μεταφορικα εχουν 15 ευρω

Αν θες αν παρεις κατι πες μ 8α βλω εγω 7,50 ευρω απο τα μεταφορικα κ εσυ 7,50 και θα παρω και εγω παργματα ... μη πληρωσουμε 30 ευρω ...

καταφερατε να παραγγειλετε απο εκει; κι αν ναι με τι καρτα, γιατι εγω εφαγα ακυρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...