Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επαιρνα και γω απο KAIRO αλλα πλεον εφοδον βρισκω φτηνοτερα σε κιλο δεν υπαρχει νοημα να την παιρνω σπαστη γτ θα μου παει παραπανω,εγω καρβουνακια παιρνω καρυδας amy απο μπενακη και τα αναβω με φλογιστρο ...σε 5 λεπτα ειναι ροδοκοκκινα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Kαλημερα μαγκεες!  Πουλαω Amy viper γιατι δεν τον χρησιμοποιω σχεδον καθολου πλεον και θελω να δοκιμασω και khalil mammoon! Θα δωθουν και δωρακια . Για οποιον ενδιαφερεται ας μου στειλει μυνημα ! Αγοραστηκε λιγο πριν το καλοκαιρι . 

• Like 1

Ωραιος ναργιλες οντως, ναι απο Καιρο παιρνω, η αληθεια ειναι οτι μπενακη δεν τον πολυ εμπιστευομαι, επαιρνα και εγω παλια απο ολους και απο αμπελοκηπους και απο μπενακη και απο παντου...  Καρβουνα παλια επαιρνα coconara εφερνα και απεξω δηλαδη coconara αλλα ψιλο ανακαλυψα οτι και το χυμα δεν εχει πολυ διαφορα και το κακο ηταν οτι καμια φορα βγαιναν φολα τα coco(οτιδηποτε) αλλες φορες ηταν τζετ... αλλα η διαφορα τιμης τεραστια.... Οσον αναφορα το οτι η πανοραμα ειναι χαλια, πιστευω οτι ειναι προσωπικη αποψη αυτη, εμενα το ροδακινο πανοραμα μου αρεσει περισσοτερο απο αλ φακχερ, η μεντα αναλογα τα κεφια... η φραουλα περισσοτερο μου αρεσει η αλ φακχερ...

Εκτος αν εχεις καποια αλλη πηγη που παιρνεις φτηνοτερα... Συγγνωμη αν ηταν λαθος η υποθεση μου οτι παιρνεις απο μπενακη... Και ξεχασα και πριν, η αντισταση δεν μου πολυ αρεσε, προτιμουσα να παρω το γκαζακι που εχει σαν ενσωματωμενο μπρικι, εχει ομονοια, και εχω δει και να το χρησιμοποιουν και μικρολιμανο απο οταν το αγορασε ο αλλος το μαγαζι...

Βλεπω οτι λες για την αντισταση.. παιδια εγω ειχα παρει αντσταση απο μπρνακη κανα χρονο περιπου πριν και ειναι τζετ... αλλα να ξερετε εδουν διαρκεια ζωης.

Οχι δεν λεω κατι κακο για την αντισταση, εμενα δεν μου πολυ αρεσει, γενικα μια χαρα ειναι, σε κατι φοιτητικα χρονια λιγο πριν αναβα και στο ματι της κουζινας.... προτιμω την φλογα απλα... χωρις καποιο λογο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Απο τοτε που καπνιζω Tangiers, παντα οταν μου μενει το 1/4 του καπνου, ξαφνικα σταματαει να λειτουργει σωστα, δεν βγαζει ουτε καπνο, ουτε γευση, ενω κανω τα παντα, απο πλευρας προετοιμασιας, ακριβως ιδια καθε φορα. Μιλαμε π.χ το προηγουμενο βραδυ ολα καλα και το επομενο τζιφος.

Εχει καμια ιδεα κανεις που καπνιζει Tangiers γιατι μπορει να συμβαινει αυτο;

Απο που πήρες tangiers? Τιμή? Και εγω ενδιαφέρομαι

Απο που πήρες tangiers? Τιμή? Και εγω ενδιαφέρομαι

Απο Αμερικη, Ultimatehookah.com εχω παρει 2 φορες. Γυρω στα 20$ τα 250γρ παει, αναλογως τι Tangiers θα παρεις (Noir, Birquq κλπ) + 35$ μεταφορικα μεχρι 8 πακετα. Εχε υποψιν οτι παντα υπαρχει το ρισκο να ανοιχτει το πακετο στο τελωνειο και να υπαρξει μεγαλη εξτρα φορολογια στο πακετο. Αυτος βεβαια γραφει δωρο κλπ ωστε να μειωσει τις πιθανοτητες, ολα καλα πηγαν για εμενα χωρις εξτρα χρεωσεις και τις δυο φορες.

Παιδιά επειδή χρειάζομαι καινουρια μάνικα μιας και το παλιό σπιράλ τρύπησε παντού σκέφτηκα να τσιμπησω απο amy Γερμανία μερικά πραγματα... Το θέμα είναι οτι δε στέλνει Ελλάδα απ οτι είδα... Κάνω λάθος ή σωστα κατάλαβα??? Επίσης αν δεν μπορω να πάρω απο κει απο που προτεινετε να αγοράσω??? Θέλω και μερικά πιπακια επίσης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...