Προς το περιεχόμενο

Web hosting με 2,4€ το μήνα

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πακέτο τους είδα ότι κοστίζει 6 δολλάρια δηλαδή περισσότερο από 4 ευρώ. Για να πετύχεις αυτή τη τιμή προπληρώνεις για 2 έτη, δηλαδή περίπου 96 ευρώ. Σχετικά με το "unlimited" χώρο στο δίσκο έχει γίνει κουβέντα ξανά σε άλλα threads, οπότε δεν θα αναφερθώ σε αυτό. Περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς παρέχεται και για τους περιορισμούς μπορεί κάποιος να βρεις στους όρους χρήσης της υπηρεσίας ( http://www.bluehost.com/cgi/info/terms.html ) και συγκεκριμένα στη παράγραφο "7. UNLIMITED" USAGE POLICIES AND DEFINITIONS". Δεν λέω πάντως ότι δεν είναι μια οικονομική λύση για κάποιον με μια μικρή σελίδα και λίγη επισκεψιμότητα, αλλά με την ίδια χρέωση υπάρχουν και άλλες λύσεις ακόμα πιο αξιόπιστες.

Δημοσ.

Τι ενοείς με το unlimited; Τι πρόβλημα υπάρχει;

Είμαι συνδρομητής σε αυτήν την εταιρία. Προπλήρωσα για 1 χρόνο. Δεν έχω απολύτος κανένα παράπανο, live help εκεί είναι, 100%uptime μέχρι στιγμής και γενικότερα όλα λειτουργούν ρολόι.

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να προσφέρει unlimited. Και αν περάσεις κάποια GB στο δίσκο αλλά και κάποια ιδιαίτερη κίνηση, τότε θα σου ζητήσουν να πας σε dedicated είτε VPN

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ την bluehost χρόνια τώρα.

Έχει ως limitation το CPU Throttling.

Την παλεύει ως 10.000 μοναδιαίους / μέρα μετά εξαρτάται τον server.

Αν αρχίζει να κόβει το CPU Throttling το site σου θα αργεί να ανοίξει. Σε bandwith το έχω τεστάρει ως 1gb/μέρα δεν έχει πρόβλημα.

Γενικά απροβλημάτιστη shared λύση. (24/7 support) απαντάνε σε 2 ώρες.

Μπορείς να στήσεις πολλαπλά σίτες και εν γένει από shared hosting είναι από τις πιο αξιόπιστες λύσεις αν για τον αβγ λόγο καλύπτεσαι έχεις 3 επιλογές

1)hostgator

2)virtual server

3)dedicated server

Τιπ : Καλούν στο σπίτι για επιβεβαίωση αλλίως απο μαιλ στέλνεις ταυτότητα. Ομοιως και με την hostgator.

@ArisG88 : Αν δεν σε σηκώνουν σου λένε τρέχα αλλού δεν έχουν άλλο πακέτο και αυτό για μένα είναι στα συν. Ο ιδιοκτήτης του υποστηρίζει την τεχνική του CPU throttling αντί για αλλα limitations που έχουν άλλα services.

http://www.mattheaton.com/?p=208

Δημοσ.

Ένα έτος hosting με 9,95 δολάρια (7 ευρώ) στην Siteground.

Για απλές δουλειές και online χώρο που το χρησιμοποιώ εγώ είναι μια χαρά. Αν ζητάτε περισσότερα μάλλον δεν σας κάνει.

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι webhosts που λένε ότι δινουν "unlimited" χώρο και μηνιαία μεταφορά δεδομένων βάζουν στα ψιλά γράμματα των όρων χρήσης (ποιος κάθετε τώρα να διαβάζει 4-5 σελίδες) τους περιορισμούς. Για παράδειγμα σου λένε επιτρέπουμε μέχρι 50.000 inodes (συνολικός αριθμός αρχείων + φακέλων) που χοντρικά περιλαμβάνουν τα e-mails (1 e-mail = 1 inode), τις βάσεις δεδομένων (1 table = 3 inodes) και όλα τα αρχεία και φακέλους μιας ιστοσελίδας (για παράδειγμα ένα gallery συνήθως πιάνει 2 inodes για κάθε εικόνα, 1 για την εικόνα και 1 για το thumbnail). Για παράδειγμα μόνο μια αρχική εγκατάσταση Joomla πιάνει 7.000 inodes. Δεν λέω ότι τέτοια πακέτα δεν καλύπτουν ιστοσελίδες με μικρή κίνηση ή μικρών απαιτήσεων ή ότι δεν έχουν ευχαριστημένους πελάτες. Ο καθένας πρέπει να το ψάχνει το θέμα και να βρει τον webhost που τον καλύπτει.

Δημοσ.

@CyberCr33p έχεις δίκιο ότι δεν υπάρχουν unlimited shared hosting plans (και hosting plans γενικότερα) μιας και τα resources είναι πάντα limited. Το θέμα είναι η διαχείριση των limited resources να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα για τον πελάτη.

Εγω εχω βρει χοντρικά 2 κατηγορίες

α) Cpu throttling (αυτό το έχει μόνο η bluehost και η hostmonster)

β) Tα limitations που λες inodes + cpu usage + memory + Processes Running (πχ hostgator)

Στην β κατηγορία ομολογουμένως τα limits είναι πιο ξεκάθαρα πχ σου λέει η hostgator

: inodes 250.000 + max 20% cpu + memory usage 5% + max 25 process

εκεί ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Τώρα πράγματι αυτό το "Cpu throttling" είναι "black box" δεν είναι και τοσο ξεκάθαρο πάντως ούτε inodes έχει ούτε cpu ούτε memory τουλάχιστον στο cpanel της bluehost. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει έτσι ?

Δημοσ.

Κάποιες στιγμές της ημέρας οποιαδήποτε site χρησιμοποιεί παραπάνω πόρους από το συνηθισμένο είτε γιατί μπαίνουν περισσότεροι επισκέπτες εκείνο το διάστημα, είτε γιατί ο διαχειριστής κάνει εργασίες συντήρησης είτε γιατί μπαίνει το google και κάνει crawl, κλπ. Σε τέτοιες περιπτώσεις που είναι κρίσιμο να είναι online το site (φαντάσου να κάνεις update το wordpress και να κολλήσει στη μέση) το CPU throttling θα δημιουργήσει πρόβλημα. Ή να μην μπορείς να πάρεις backup μιας βάσης από phpmyadmin γιατί κόβεται η διαδικασία στη μέση (το έχω δει να το αναφέρουν πελάτες τους).

Πάντως πιστεύω ότι λύσεις CPU throttling ή περιορισμός στα inodes είναι μονόδρομος για τους webhosts που κάνουν overselling γιατί στο πελατολόγιό τους υπάρχουν αρκετοί που βλέπουν τα "unlimited" GB και νομίζουν ότι θα στήσουν το νέο youtube με αποτέλεσμα να υπερφορτώνουν το server. Εάν βάζουν 200-300 πελάτες ανα server είναι βέβαιο ότι τουλάχιστον 20-30 πελάτες από αυτούς θα είναι "abusers". Σε αντίθεση με webhosts που έχουν λογικά πακέτα σε σχέση με το τι πληρώνουν οι πελάτες που abuse άντε να κάνουν 2-3 πελάτες οπότε και είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με αυτούς τους πελάτες και να τους βοηθήσεις να διορθώσουν τα scripts τους (π.χ. ενεργοποιώντας κάποιο σύστημα cache, ρυθμίζοντας σωστά κάποιο plugin, κλπ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...