Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με psn redeem code

{xxx}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει πρίν να πέσει το psn μία κάρτα των 20 ευρω κα όταν την άνοιξα πριν από λίγο για να αγοράσω από το playstation store μου πετάει μήνυμα ότι μπορεί να μην είναι πλέων έγκυρη. Τί κάνω δηλαδή τώρα?

Δημοσ.

ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει. Λέει μόνο ότι 12 μήνες μετά από την αγορά η κάρτα παύει να ισχύει. Έχω όμως την απόδειξη που λέει 5/5/2011

Δημοσ.

ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει. Λέει μόνο ότι 12 μήνες μετά από την αγορά η κάρτα παύει να ισχύει. Έχω όμως την απόδειξη που λέει 5/5/2011

στειλε κανα e-mail στην sony ή παρε τηλεφωνο αλλιως πηγαινε την πισω στο μαγαζι οπου την πηρες και πες τους οτι δεν ηταν έγκυρη... και πες μας μετα τι εγινε

Δημοσ.

τους έχω στείλει email στη sony και ακόμα περιμένω απάντηση, αν δεν μου απαντίσουν μέχρι αυριο θα περάσω από το κατάστημα μπάς και βγάλω άκρη

Δημοσ.

Το store σήμερα άνοιξε παγκοσμίος. Είναι πόσα εκατομμύρια χρήστες που προσπαθούν να μπούν όλοι μαζί και οι server δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε τόσο κόσμο.

Δοκίμασε αύριο (για να μην σου πώ μεθαύριο) και λογικά θα σου δεχθεί τον κωδικό κανονικά.

υγ : στο κατάστημα κι αν δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη

Δημοσ.

φίλε μου και εμένα κάτι τέτοια έκανε όταν ήταν να βάλω τον κωδικό για το dirt 3 . μου έλεγε ότι δεν είναι έγκυρος . το ξέρω ότι δεν έχει και πολύ σχέση με το δικό σου πρόβλημα άλλα σου λέω ότι έλεγε τα ιδία μιας και έχει σχέση με κωδικό . πάντως μετά από πολλές προσπάθειες μπήκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...