junior7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 οταν ανοιγω τον υπολογιστη ενω εχω κανει φορματ και εχω περασει τα windows xp home μου βγαζει προβλημα και δεν κανει εκινηση , ξερει κανεις τι να κανω
mikelamar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Παίζει να χτύπησε κ ο σκληρός...αν έχεις δοκίμασε κάποιον άλλον ή linux/windows απο USB Ελληνικά ΧΡ έβαλες ε;;; ---->>Βασικά κανε ένα reset BIOS πριν οτιδήποτε άλλο
junior7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 εχω προβλημα στο φορματ μαλλον , απο οτι βλεπω τους αναγνωριζει κ τους δυο τους σκληρους που του εχω , κανω φορματ κανονικα μεχρι στο σημειο που κανει επανεκινηση, μετα δεν βγαζω το cd απο μεσα κ περιμενω, και αυτο ξεκιναει παλι απο την αρχη την εγκατασταση ,το εχω ρυθμισει για boot απο το cd , κανω κατι λαθος?
mikelamar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δεν υπάρχει πρόβλημα που έχεις το cd/dvd μέσα αρκεί να μην πατάς κάποιο πληκτρο όταν σου βγάζει "πατήστε οποιοδήποτε πληκτρο για να μπουταρει απο cd/dvd" και η εγκατάσταση συνεχίζει κανονικά
junior7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 οχι δεν παταω καποιο κουμπι και αυτο δεν συνεχιζει την εγκατασταση αλλα ξεκιναει παλι απο την αρχη, εβγαλα και την μπαταρια μηπως φταιει το bios και εκανα load τις παλιες ρυθμισεις , θα δοκιμασω σε αλλον σκληρο δισκο να δω μηπως φταιει αυτο
mikelamar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν δε φταίει ο δίσκος δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών αν υπάρχει καμία πρόχειρη, αν δεν γίνει τίποτα τρεξε ένα memtest για κανά 4 ωρο...καταραμενα μηχανήματα του διαβολου, τι να πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.