Προς το περιεχόμενο

λύση εργασιας κατανεμημενων συστηματων

morgankalamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εχω αμεση αναγκη,οποιος γνωριζει να την λυση να μου στειλει pm για τα περαιτερω...

να σας πω θα μας τρελάνετε εντελώς????? ποια ασκηση? εγω ειμαι τυφλη η δεν τη βλεπω?

Δημοσ.

να σας πω θα μας τρελάνετε εντελώς????? ποια ασκηση? εγω ειμαι τυφλη η δεν τη βλεπω?

Ανήκει σε προχωρημένο επίπεδο ασκήσεων, με δύο στάδια (επιστήμη της αστρολογίας με μηχανική υπολογιστών). Πρώτα την μαντεύεις ρίχνοντας τα καρώ και μετά τη λύνεις! :-D

Δημοσ.

Απλά βαριέται τόσο να λύσει την άσκηση που όχι απλά δεν την κάνει αλλά βαριέται και να την διαβάσει και να την γράψει στο forum. Οπότε σου λέει απλά τον τίτλο του μαθήματος και αν θες ψάξε όλες τις σχολές με αυτό το μάθημα και θα βρεις και την εργασία!!!!!

Δημοσ.

Απλά βαριέται τόσο να λύσει την άσκηση που όχι απλά δεν την κάνει αλλά βαριέται και να την διαβάσει και να την γράψει στο forum. Οπότε σου λέει απλά τον τίτλο του μαθήματος και αν θες ψάξε όλες τις σχολές με αυτό το μάθημα και θα βρεις και την εργασία!!!!!

Α ωραιο συστηματακι...κανω πτυχιακη σε java ξερει κανεις να βοηθησει? :P ε ρε τρελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...