Προς το περιεχόμενο

Απορια για τους χαρτες Igo MyWay

Costas00F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τους χαρτες Igo MyWay. Εχω αγορασει μια συσκευη και εχει αυτους τους χαρτες. Αν κανποιος γνωριζει ας μου πει την γνωμη του!!

Δημοσ.

Καλημέρα. Σίγουρα δεν θα έχεις την τελευταία έκδοση χαρτών.

Η Navteq έχει κυκλοφορήσει τον 2011 Q1 και η teleatlas είναι στον 2010.12.

Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και τους 2 και να δεις ποιός σε καλύπτει καλύτερα στην περιοχή που κινείσαι.

Δημοσ.

Καλημέρα. Σίγουρα δεν θα έχεις την τελευταία έκδοση χαρτών.

Η Navteq έχει κυκλοφορήσει τον 2011 Q1 και η teleatlas είναι στον 2010.12.

Θα πρότεινα να δοκιμάσεις και τους 2 και να δεις ποιός σε καλύπτει καλύτερα στην περιοχή που κινείσαι.

Ειναι κινεζικη η συσκευη μου και δεν θελω να κανω καμια μαλακια και να τα χασω ολα,απλα θελω να ξερω αν ειναι καλη αυτοι που εχω,για ταξιδια πηρα την συσκευη!!!!

Δημοσ.

η απαντηση που σου εδωσε ο GR1337 ειναι σωστη.

το igo my way χρησιμοποιει χαρτες ιδου format με to primo και το igo8.

υποθετω η κινεζια σου εχει λειτουργικο android...

Δημοσ.

η απαντηση που σου εδωσε ο GR1337 ειναι σωστη.

το igo my way χρησιμοποιει χαρτες ιδου format με to primo και το igo8.

υποθετω η κινεζια σου εχει λειτουργικο android...

Οι χαρτες ειναι iGo 8 αυγουστος 13/2009 ετσι γραφει!! Καλη ειναι παντως θα τους αφησω οπως ειναι!! Εκανα ενα μικρο ταξιδακι και με ενθουσιασαν!!! Ευχαριστω για την ανταποκριση παιδια!!!

Δημοσ.

iGo ………. Και ξερό ψωμί.

Και να πω γιατί.

Στο iGO πατώντας ένα όνομα, εξαφανίζει τα γράμματα που δεν κολλάνε μετά ….. πολύ ποιο εύκολο και γρήγορο, ιδικά αν έχεις και λίγο θέμα με την ορθογραφία όπως εγώ.

Στο iGO μόλις μπεις σε τούνελ, συνεχίζει την πλοήγηση με την ταχύτητα και την θέση που μπήκες μέχρι την στιγμή που έχασε το σήμα ………. όλα τα άλλα σταματάνε.

Σκουραίνει την οθόνη μόνο του μόλις μπεις σε τούνελ για να μην σε στραβώνει το έντονο φώς. (το κάνει το πρόγραμμα και όχι η συσκευή)

Μπορείς να προσαρμόσεις την οθόνη πλοήγησης όπως την θέλεις σε όλα τα στάδια …. κανένα άλλο δεν έχει τόση ελευθερία.

Δείχνει της 2 επόμενες στροφές …… και όχι μόνο την μία όπως τα περισσότερα.

Είμαι επαγγελματίας οδηγός, έχω στο GPS μου περισσότερα από 6-7 προγράμματα πλοήγησης ….. Destinator 9 – Navigon – AutoMapa – MioMap2008/2010 – Pol Nav – BeOnRoad – Ginius Drive ……………… αλλά το iGO δεν το αλλάζω για κανέναν λόγο.

Βάλε τον : Ελλάδα2010.Q4 NAVTEQ

Δημοσ.

Οι χαρτες ειναι iGo 8 αυγουστος 13/2009 ετσι γραφει!! Καλη ειναι παντως θα τους αφησω οπως ειναι!! Εκανα ενα μικρο ταξιδακι και με ενθουσιασαν!!! Ευχαριστω για την ανταποκριση παιδια!!!

Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα αν αναβαθμίσεις τον χάρτη.

Το μόνο που θα κάνεις ουσιαστικά είναι να αντικαταστήσεις ένα αρχείο. (αυτό του ελληνικού χάρτη)

Ο χάρτης είναι αρκετά παλιός (αν είναι του 2009) για να τον αφήσεις.

Δημοσ.

...2 αρχειακια θα αλλαξεις

ενα .fbl και ενα .fda

basemap ασε το ιδιο.

ο Q12011 ειδα οτι εχει αυξημενο το αρχειο με τα σημεια ενδιφεροντος.

Δημοσ.

iGo ………. Και ξερό ψωμί.

Και να πω γιατί.

Στο iGO πατώντας ένα όνομα, εξαφανίζει τα γράμματα που δεν κολλάνε μετά ….. πολύ ποιο εύκολο και γρήγορο, ιδικά αν έχεις και λίγο θέμα με την ορθογραφία όπως εγώ.

Στο iGO μόλις μπεις σε τούνελ, συνεχίζει την πλοήγηση με την ταχύτητα και την θέση που μπήκες μέχρι την στιγμή που έχασε το σήμα ………. όλα τα άλλα σταματάνε.

Σκουραίνει την οθόνη μόνο του μόλις μπεις σε τούνελ για να μην σε στραβώνει το έντονο φώς. (το κάνει το πρόγραμμα και όχι η συσκευή)

Μπορείς να προσαρμόσεις την οθόνη πλοήγησης όπως την θέλεις σε όλα τα στάδια …. κανένα άλλο δεν έχει τόση ελευθερία.

Δείχνει της 2 επόμενες στροφές …… και όχι μόνο την μία όπως τα περισσότερα.

Είμαι επαγγελματίας οδηγός, έχω στο GPS μου περισσότερα από 6-7 προγράμματα πλοήγησης ….. Destinator 9 – Navigon – AutoMapa – MioMap2008/2010 – Pol Nav – BeOnRoad – Ginius Drive ……………… αλλά το iGO δεν το αλλάζω για κανέναν λόγο.

Βάλε τον : Ελλάδα2010.Q4 NAVTEQ

Όλα αυτά ξέρω σίγουρα ότι το ναβιγκον τα έχει.Αν και ψιλοάχρηστα αυτά που λες εκτός το τελευταίο με τις 2 στροφές.

Δημοσ.

Καλα δεν καταλαβαινω και αρκετα πραγματα αλλα αυτοι οι χαρτες οι iGo 8 ειναι εξαιρετικοι! Μεχρι τωρα δεν μου παρουσιασαν καποιο προβλημα,βρισκει ακριβως την θεση μου και οτι αλλο ψαχνω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...