Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο δικτυο με 2 υπολογιστες και συνδεση στο ιντερνετ

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ και εναν σταθερο στο σπιτι με windows 7 και οι 2.επισης εχω και ενα router με wifi.θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζομαι απο εξοπλισμο και πως θα μπορεσω ασυρματα να συνδεσω τους 2 υπολογιστες μεταξυ τους αλλα να εχουν και οι 2 συνδεση στο ιντερνετ.επισης αν γινεται να μπορει να χρησιμοποιειται και ο εκτυπωτης και απο τους 2 υπολογιστες ταυτοχρονα θα με βοηθουσε πολυ

Δημοσ.

πολύ εύκολα, απλά θα χρειαστείς ένα wireless usb αντάπτορα για το σταθερό, φαντάζομαι δεν θα έχει.

αφού ρυθμίσεις το wifi router, θα βλέπουν το ασύρματο και θα συνδέονται εκεί.Μετά μπορείς να μοιράζεις φακέλους ,εκτυπωτές k ότι άλλο θες

Δημοσ.

δεν καταφερα να κανω κατι και δεν βοηθησαν οι οδηγοι γιατι δεν ειναι για windows 7.να ξαναπω αλλη μια τι θελω.χρειαζομαι αμεσα να δημιουργησω αυτο το δικτυο.να πω πως εχει η κατασταση.εχω ενα laptop με windows 7 στον οποιο εχω συνδεδεμενο εναν εκτυπωτη και στον οποιο εχω συνδεδεμενο μεσω ethernet το router(netfaster iad 2).στο διπλανο δωματιο υπαρχει ενας σταθερος υπολογιστης του οποιου εχω βαλει ενα στικακι για να μπαινει ιντερνετ μεσω wifi απο το ρουτερ.αυτο που θελω ειναι και το λαπτοπ και ο σταθερος να εχουν συνδεση στο ιντερνετ,στον εκτυπωτη και να μεταφερονται αρχεια απο το laptop στον σταθερο και αντιστροφα και ολα αυτα ασυρματα.μπορειτε να μου πειτε αναλυτικα τι πρεπει να κανω??

Δημοσ.

Στο σταθερο, αφου εβαλες το ασυρματο στικακι, γιατι δεν συνδεεσαι στο ασυρματο ρουτερ σου;

Μετα ειναι ευκολο να κανεις κοινοχρηστους φακελους και εκτυπωτες..

http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/share-files-and-printers-between-windows-7-and-xp/

http://www.google.co.uk/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=windows+7+sharing#q=windows+7+sharing&hl=en&prmd=ivns&source=lnms&tbm=vid&ei=cjLuTd3QBcPLhAePyoGsCQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=3&ved=0CAwQ_AUoAg&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=b9cb1cebd02c2946&biw=1680&bih=945

Δημοσ.

ωραια κομπλε ολα.τωρα αλλες 2 αποριες:

1)γιατι μεταφερεται με τοσο χαμηλη ταχητητα οτι αρχειο θελω να μεταφερω απο τον ενα υπολογιστη στον αλλο?? 1.25 mb/s γραφει στη μεταφορα.

2)ετσι οπως ειναι τωρα μπορω να παιξω με τον αλλο υπολογιστη παιχνιδια μεσω lan?

Δημοσ.

Μην περιμενεις μεγαλες ταχυτητες στο ασυρματο.....εξαρταται απο πολλους παραγοντες...

Για LAN παιχνιδια ειναι οκ.

Δημοσ.

αρα η ταχυτητα αυτη ειναι φυσιολογικη ε? ξερετε πως μπορω να κανω το eset smart security που εχω και στα 2 pc να με αφηνει να μπαινω στο δικτυο γιατι τωρα πρεπει να το κλεινω και στους 2 υπολογιστης για να συνδεομαι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...