giannis22k Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 εχω περασει τα αυθεντικα winxp τα εχω ενεργοποιησει αλλα ξαφνικα μου πεταει μηνυμα κατα την εκκινηση οτι πρπει να εργοποιξθουν σε 7 ημερες.εγω παταω οχι μπαινω στα win κανονικα παω να τα ξαναενεργοποιησω και μου λεει οτι ηδη ειναι ενεργοποιημενα.μπορω καπου απο την registry να το απενεργοποιησω αυτο το μηνυμα?καπου εχω ακουσει οτι γινεται
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Η Microsoft στο πλευρό σας σε όλα τα ζητήματά σας. Μπορεί να έχει τρισεκατομμύρια προβλήματα στα windows αλλά για κάθε ένα έχει και μια λύση. http://support.microsoft.com/kb/312295/el-gr
giannis22k Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 σε ευχαριστω φιλος αλλα το δοκιμασα αυτο αλλα τιποτα κατι γινεται στην αντιγραφη απο το cd εκει που δινεις εντοιλη στο command line(επισης ειναι με cr.. ενεργοποιημενα)
mikelamar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 σε ευχαριστω φιλος αλλα το δοκιμασα αυτο αλλα τιποτα κατι γινεται στην αντιγραφη απο το cd εκει που δινεις εντοιλη στο command line(επισης ειναι με cr.. ενεργοποιημενα) Πάρε τηλέφωνο mshellas να σου δώσουν άλλο κλειδί εφόσον είναι αυθεντικά...δεν μιλάς με κάποιον συγκεκριμένα, είναι αυτοματοποιημενη υπηρεσία μέσω τηλεφώνου
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μπορείς να μιλήσεις και με τεχνικό μέχρι τις 5 που φυσιολογικά ειτε θα σου πεί να κάνεις μια ρύθμιση στην registry ειτε θα σου στείλει κάποιο fix στο email. Ετσι ειχα λύσει και εγω ενα παρόμοιο πρόβλημα με ενεργοποίηση που ειχα στα 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.