Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ενεργοποιηση win xp?

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω περασει τα αυθεντικα winxp τα εχω ενεργοποιησει αλλα ξαφνικα μου πεταει μηνυμα κατα την εκκινηση οτι πρπει να εργοποιξθουν σε 7 ημερες.εγω παταω οχι μπαινω στα win κανονικα παω να τα ξαναενεργοποιησω και μου λεει οτι ηδη ειναι ενεργοποιημενα.μπορω καπου απο την registry να το απενεργοποιησω αυτο το μηνυμα?καπου εχω ακουσει οτι γινεται

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλος αλλα το δοκιμασα αυτο αλλα τιποτα κατι γινεται στην αντιγραφη απο το cd εκει που δινεις εντοιλη στο command line(επισης ειναι με cr.. ενεργοποιημενα)

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλος αλλα το δοκιμασα αυτο αλλα τιποτα κατι γινεται στην αντιγραφη απο το cd εκει που δινεις εντοιλη στο command line(επισης ειναι με cr.. ενεργοποιημενα)

Πάρε τηλέφωνο mshellas να σου δώσουν άλλο κλειδί εφόσον είναι αυθεντικά...δεν μιλάς με κάποιον συγκεκριμένα, είναι αυτοματοποιημενη υπηρεσία μέσω τηλεφώνου

Δημοσ.

Μπορείς να μιλήσεις και με τεχνικό μέχρι τις 5 που φυσιολογικά ειτε θα σου πεί να κάνεις μια ρύθμιση στην registry ειτε θα σου στείλει κάποιο fix στο email. Ετσι ειχα λύσει και εγω ενα παρόμοιο πρόβλημα με ενεργοποίηση που ειχα στα 7

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...