tasoskont Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 καλημερα ,εχω το εξης προβλημα ενω εχω κανονικα συνδεση με το ιντερνετ και μπαινω κανονικα με το που ανοιξω το wifi στο macbook για να μπω απο το mac περα απο το οτι δεν μπαινει στο ιντερνετ μου κοβει και το ιντερνετ στο pc.μετα πρεπει να κλεισω το wifi του mac και να κανω επανεκινηση του router για να μου ξαναερθει το ιντερνετ.το ιδιο συμβαινει και οταν προσπαθω να συνδεθω και ενσυρματα.τι μπορει να φταιει ????
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Προσπαθείς να συνδεθείς με wifi και δεν στο βλέπει καν η οταν συνδέεσαι σου πετάει και το ενσύρματο ? Αφού κάνεις επανεκίνηση του router και ξαναέρχεται το internet τότε μαλλον αυτο φταίει οπότε απενεγοποιήσε το firewall που έχει το router μήπως σε κόβει αυτο και πες μας και το μοντέλο του router
tasoskont Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 το βλεπει το wifi συνδεεται υποτιθεται αλλα μολις ανοιγω browser τιποτα και μου κοβεται μετα και το ιντερνετ στο σταθερο.το περιεργο ειναι οτι δοκιμασα και μπηκα μια χαρα σε αλλο δικτυο που βρηκα ξεκλειδωτο και σερφαρα κανονικα μονο στο δικο μου δεν μπορω να μπω επισης να προσθεσω πως τα αδερφια μου μπαινουν κανονικα με wifi απο τα δικα τους λαπτοπ.το ρουτερ ειναι ενα σαπιο alcatel cell pipe 7130 της hol
tasoskont Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 τελικα εφταιγε το router.πηρα τηλ στην Hol τους ειπα το προβλημα μου εφεραν ενα αλλο αλλα το ιδιο μοντελο(πολυ εξυπνοι)και παλι ειχα τα ιδια προβληματα.τελικα τα πηρα στο κρανιο εβαλα το παλιο μου router που μου ειχε ξεμεινει απο τον οτε το baudtec και ολα καλα δουλευουν ρολοι.μακρια απο τα alcatel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.