nasos o psaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 θελω ενα που να ξερει visual basic στα επομενα δευτερολεπτα
kagelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Χωρίς να μπορώ να προβλέψω το μέλλον, θεωρώ πως έχω αρκετές πιθανότητες να μην ξεχάσω αυτά που ξέρω τα επόμενα δευτερόλεπτα, και συνεπώς να ξέρω και visual basic. Τι κερδίζω;
nasos o psaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 περιμεντε λιγο περιμεντε λιγω να σας θεσω το ερωτημα Dim a,b As double Dim c As Integer a=1 b=2.3*a c=CInt( a. Άλλο. b. b c. 2.3 d. 2 θελω την απαντηση
Crawl_From_Death Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αχαχαχαχα ελεος! και που να σφιξουν οι ζεστες περισσοτερο.
nasos o psaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 καθολου Ποιος είναι ο τύπος και το πλήθος των στοιχείων ενός πίνακα που ορίζουμε ως: Dim B(5,5) as integer Choose one answer. a. Άλλο. b. 36 τύπου ακεραίου c. 25 τύπου ακεραίου d. 25 τύπου πραγματικού
nasos o psaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 εναν φιλο βοηθαω εγω thn pascal ξερω απο το σχολειο Ορίζουμε τις μεταβλητές a και b ως εξής: Dim a, b, c As Double. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της πράξης c=a*b σε ένα υποπρόγραμμα όταν a=1.2 και b=2; Choose one answer. a. 2 b. Δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί η πράξη με το συγκεκριμένο ορισμό μεταβλητών. c. a*b d. Άλλο.
Crawl_From_Death Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Τι φιλο μωρε βοηθας? θελεις απαντησεις σε θεματα εξεταστικης? Γιαυτο εχουμε γεμισει με σκραμπες προγραμματιστες
nasos o psaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Τι φιλο μωρε βοηθας? θελεις απαντησεις σε θεματα εξεταστικης? Γιαυτο εχουμε γεμισει με σκραμπες προγραμματιστες δεν ειμαι προγραματιστησ και ο φιλοσ μου ειναι εβελπιδον και τι φταιει αυτοσ αν για να μπεις εκει πρεπει να παρεισ και πληροφορικη
Technology fan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δεν φταίει σε κάτι, απλώς για να το περάσει θα πρέπει να διαβάσει. Διαφορετικά εμείς τι φταίμε?
CyberCr33p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτές οι ερωτήσεις είναι επιπέδου γυμνασίου. Καλό είναι να στρωθεί και λίγο ο φίλος σου να διαβάσει καμιά ωρίτσα να περάσει το μάθημα.
ExaByte Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 γιατι μου φαινεται ο τιτλος λιγο ακυρος? θα επρεπε να λεγεται "θελω ενα που να ξερει απλη λογικη και να εχει ελαχιστες γνωσεις πληροφορικης στα επομενα δευτερολεπτα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.