Προς το περιεχόμενο

θελω ενα που να ξερει visual basic στα επομενα δευτερολεπτα

nasos o psaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να μπορώ να προβλέψω το μέλλον, θεωρώ πως έχω αρκετές πιθανότητες να μην ξεχάσω αυτά που ξέρω τα επόμενα δευτερόλεπτα, και συνεπώς να ξέρω και visual basic. Τι κερδίζω;

Δημοσ.

περιμεντε λιγο

περιμεντε λιγω να σας θεσω το ερωτημα

Dim a,b As double

Dim c As Integer

a=1

b=2.3*a

c=CInt(B)

a. Άλλο.

b. b

c. 2.3

d. 2

θελω την απαντηση

Δημοσ.

καθολου

Ποιος είναι ο τύπος και το πλήθος των στοιχείων ενός πίνακα που ορίζουμε ως: Dim B(5,5) as integer

Choose one answer.

a. Άλλο.

b. 36 τύπου ακεραίου

c. 25 τύπου ακεραίου

d. 25 τύπου πραγματικού

Δημοσ.

εναν φιλο βοηθαω εγω thn pascal ξερω απο το σχολειο

Ορίζουμε τις μεταβλητές a και b ως εξής: Dim a, b, c As Double. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της πράξης c=a*b σε ένα υποπρόγραμμα όταν a=1.2 και b=2;

Choose one answer.

a. 2

b. Δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί η πράξη με το συγκεκριμένο ορισμό μεταβλητών.

c. a*b

d. Άλλο.

Δημοσ.

Τι φιλο μωρε βοηθας? θελεις απαντησεις σε θεματα εξεταστικης? Γιαυτο εχουμε γεμισει με σκραμπες προγραμματιστες

δεν ειμαι προγραματιστησ και ο φιλοσ μου ειναι εβελπιδον και τι φταιει αυτοσ αν για να μπεις εκει πρεπει να παρεισ και πληροφορικη

Δημοσ.

Αυτές οι ερωτήσεις είναι επιπέδου γυμνασίου. Καλό είναι να στρωθεί και λίγο ο φίλος σου να διαβάσει καμιά ωρίτσα να περάσει το μάθημα.

Δημοσ.

γιατι μου φαινεται ο τιτλος λιγο ακυρος?

θα επρεπε να λεγεται "θελω ενα που να ξερει απλη λογικη και να εχει ελαχιστες γνωσεις πληροφορικης στα επομενα δευτερολεπτα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...