Προς το περιεχόμενο

ποια είναι η καλύτερη επιλογή

VagosM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας πήρα πρόσφατα μια fulhd τηλεόραση και θέλω να την συνδέσω με το PC.

η καλύτερη επιλογή ποια είναι να πάρω αντάπτορα ή καινούργια κάρτα γραφικών (η παλιά είναι Ati x1950pro)?

Ο υπολογιστής μου εχεί AMD X$ 640 plack edition cpu αν δεν κάνω λάθος 4 Gb ddr3 1066MHz ram 750 wat τροφοδοτικό.

Με παίζω πολύ παιχνίδια ιδικά pro και fifa με την παρέα μου..

για καινούργια κάρτα μπορώ να διαθέσω μέχρι 100Ε..

Ευχαρηστώ πολύ

Δημοσ.

κοιτα αν εισαι ευχαριστημενος με το συστημα σου τοτε παιρνεις ανταπτορα αλλιως μπορεις να παρεις μια αλλη καρτουλα και εισαι οκ. δικη σου η επιλογη.

Δημοσ.

Αφού ο επεξεργαστής σου δεν είναι και χάλια για μένα πάρε καινούρια αφού θέλεις να παίζεις και κάνα παιχνιδάκι. Δες την 5670

πολυ καλη προταση αλλα αμα το παιδι ειναι ευχαριστημενο με το συστημα του και δεν εχει απαιτησεις γιατι να δωσει 60€ για μια καρτα που δεν θα την αξιοποιήσει ουσιαστικα και να μην παρει εναν ανταπτορα με 2€;

αν βεβαια θελει να αλλαξει καρτα πολυ καλη προταση

Δημοσ.

πολυ καλη προταση αλλα αμα το παιδι ειναι ευχαριστημενο με το συστημα του και δεν εχει απαιτησεις γιατι να δωσει 60€ για μια καρτα που δεν θα την αξιοποιήσει ουσιαστικα και να μην παρει εναν ανταπτορα με 2€;

αν βεβαια θελει να αλλαξει καρτα πολυ καλη προταση

Δεν διαφωνώ μαζί σου συμφωνώ εγώ του έριξα πρόταση για αν δεν τον καλύπτει.Αν και μάλλον δεν θα τον ικανοποιεί και πολύ αν θέλει να παίζει σε HD θα τα βρει σκούρα η κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ μαζί σου συμφωνώ εγώ του έριξα πρόταση για αν δεν τον καλύπτει.Αν και μάλλον δεν θα τον ικανοποιεί και πολύ αν θέλει να παίζει σε HD θα τα βρει σκούρα η κάρτα γραφικών

yep απλα ελεγα μηπος δεν επαιζε παιχνιδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...