slipknot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τί έγινε; Τόσο χάλια; Όχι μωρέ, απλά το τραβήξαμε πιο πολύ και δεν μπήκα. Λοιπόν, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τι περίμενα και το mood μου πριν την προβολή, αλλά μου άρεσε. Συγκεκριμένα, μου άρεσε και περισσότερο από την πρώτη. Θετική εντύπωση είχε και όλη η παρέα γενικότερα. Είναι σίγουρα πιο σκοτεινή και unrated από την 1η, αλλά δεν με χάλασε. Αν γράψει κάποιος που την έχει δει, θα το αναλύσω περισσότερο.
hurin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 καλά δεν θα διαφωνίσω γιατι δεν την έχω δει ακόμα(και πλέον το ξανασκέφτομαι), απλά και η πρώτη δεν είχε και το πιο 'εκλεπτυσμένο' χιούμορ...γελασα πολύ μεν, αλλά είχε ένα κάτι χοντροκομμένο...τωρα αν σ αυτό χειροτερεύει...... Το τραβήξανε πολύ, δείχνουν γεννητικά όργανα και άλλες καφρίλες.
slipknot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το τραβήξανε πολύ, δείχνουν γεννητικά όργανα και άλλες καφρίλες. Και στο 1 δείξανε, απ' αυτή την άποψη απλά το συνέχισαν.
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 δείχνουν γεννητικά όργανα συγγνωμη αλλα αυτο ειναι τωρα επιχειρημα κατα της ταινιας; δηλαδη σημαινει οτι δεν ειναι διασκεδαστικη, ας πουμε;
hurin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Έχει γέλιο αλλά δυστυχώς το φθηνό πορνό-γέλιο. Δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της πρώτης ταινίας. Αυτά είπα, αυτά πιστευώ. Δεν λέω πουθενά ότι είναι χάλια.
Sellers Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δηλαδή τώρα πραγματικά, ΤΟΣΟ πολύ σας ξετρέλανε το 1 που θα βλέπατε άνετα και το 2 ξερω'γω? Δεν σας φάνηκε ακόμα μια χαζοαμερικάνικη κωμωδιούλα καταστάσεων απο τις άπειρες που κυλοφορούν; Δηλαδή τι βύσματα είχε αυτή η ταινία για να φάει τόση διαφήμση και να κάνει τόσο ντόρο.
bele Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δηλαδή τώρα πραγματικά, ΤΟΣΟ πολύ σας ξετρέλανε το 1 που θα βλέπατε άνετα και το 2 ξερω'γω? Δεν σας φάνηκε ακόμα μια χαζοαμερικάνικη κωμωδιούλα καταστάσεων απο τις άπειρες που κυλοφορούν; Δηλαδή τι βύσματα είχε αυτή η ταινία για να φάει τόση διαφήμση και να κάνει τόσο ντόρο. Eν μερη θα συμφωνησω αλλα το 1 μου αρεσε πολυ.Ενταξει δεν ειχε κατι το προτοτυπο σαν ιστορια(στο κατω κατω ενα αμερικανικο bachelor party ηταν) αλλα μου αρεσε η πλοκη, η οχι τοσο καφριλα ακομη και οι μουσικες επιλογες.Θα δω συντομα και το 2.Ελπιζω σε κατι τουλαχιστον οχι απογοητευτικο οπως γινεται με ολα τα sequels.
john1987 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δηλαδή τώρα πραγματικά, ΤΟΣΟ πολύ σας ξετρέλανε το 1 που θα βλέπατε άνετα και το 2 ξερω'γω? Δεν σας φάνηκε ακόμα μια χαζοαμερικάνικη κωμωδιούλα καταστάσεων απο τις άπειρες που κυλοφορούν; Δηλαδή τι βύσματα είχε αυτή η ταινία για να φάει τόση διαφήμση και να κάνει τόσο ντόρο. Εχεις δικιο εν μερει ομως,γιατι μπορει να ηταν κλασικη χαζοαμερικανικη κωμωδια,αλλα ειναι πολυ καλυτερη απο τον σωρο κωμωδιων που κυκλοφορουν.Οχι βεβαια οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο.
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια το πρωτο ηταν μια ωραια καφροκωμωδιουλα. Δεν ηταν οπως ολες οι αλλες χαζοαμερικανικες, με την εννοια οτι δεν ειχε τοσο κοινοτυπο στυλ και καποια αστεια ηταν εξυπνα, μη μου πειτε τωρα οτι ειναι το ιδιο με την οποια κωμωδιοαμερικανιά που θεωρει ευρηματικο αστεϊσμο τη λεξη "boobs" και στηριζει εκει το σεναριο της, ειχε καποιο χιουμορ η ταινια. Φυσικα και υπερεκτιμηθηκε καπως, αξιζε ομως μια προβολη, εκτος κι αν εχετε ηθικο κομπλεξ με τα καφρικα-ανενδοιαστα-ασεμνα αστεια. Για το 2ο δε ξερω, ιδωμεν.
kirileman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πολύ μέτρια η ταινία. Η καφρίλα χτύπησε κόκκινα, θα χορτάσετε να βλέπετε πέη (είτε πολύ μικρά είτε τραβεστί). Κάντε κάτι άλλο.
il29 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 καλά πέρα από το καλό κακό που εντάξει υποκειμενικά είναι αυτά, και την αντικειμενική αηδία για τα άπειρα γεννητικά όργανα, αυτός ο ξενέρωτος ο οδοντιατρος που πήγε με την τραβεστί και έκανε και τατουάζ σ ενα κατά προσέγγιση μαγαζί κλπ κλπ κανονικά θα είχε κολλήσει όλα τα σεξουαλικά και μη μεταδιδόμενα νοσήματα..αυτό θα πρεπε να τον νοιάζει, όχι το αν ο πεθερός τον λέει λαπά
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Προσωπικά έλιωσα με την ταινία και τη βρήκα καλύτερη απ την πρώτη.
gpanagiotou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Guys, εμένα μου άρεσε το Hangover 2 (και το 1 εννοείται). Απόλαυσα πραγματικά τον Γαλιφιανάκη. Αυτός ο τύπος δεν υπάρχει! Χωρίς να μιλάει, μόνο με το βλέμμα και τις εκφράσεις του, λύνεσαι! Αλλά και ο Mr. Chow είναι θεός. Μου άρεσε πολύ η σκηνή με τους 4 πρωταγωνιστές στο ασανσέρ που ο κινέζος αρχίζει να τραγουδάει... Αφασία! Είναι μια ευχάριστη κωμωδία για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ στο σινεμά (θερινό κατά προτίμηση). Βαθμολογία: 9 στα 10.
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ...άμα βγει και 3ος που την εκθειάζει θα το θεωρήσω προβοκάτσια...
Genatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ...άμα βγει και 3ος που την εκθειάζει θα το θεωρήσω προβοκάτσια... Η ταινια τα σπαει 3 κλασεις καλυτερη απο την 1η. Ισως λεω και λιγα... Βεβαια πλακα κανω ακομα δεν την ειδα... . Παντως απο κριτικες που διαβασα/μου ειπαν μαλλον υπερβαλλει η ταινια στα αστεια της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.