slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Για πάμε λίγο, εν όψει της σημερινής πρεμιέρας. Δεν ξέρω πόση την περιμένατε, αλλά εγώ λάτρεψα την πρώτη οπότε είμαι πολύ περίεργος να ξαναδώ τις περιπέτειες της wolfpack, αν και κάτι μου λέει πως θα παιχτεί remake του πρώτου και όχι συνέχεια. Anyway, ο λόγος που την περιμένω είναι ένας : Ken Jeong. Θα επιστρέψω το βράδυ με σχόλια.
gatokoritso Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αν και κάτι μου λέει πως θα παιχτεί remake του πρώτου και όχι συνέχεια[/b]. ειναι.
Rabican Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 την περιμενω πως και πως............ αντε να δουμε......!!
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μούφα... Μου άρεσε πολύ η πρώτη, αλλα αυτό ήταν ψιλομάπα... Είχε στιγμές γέλιου, αλλα γενικά thumbs down
marantonis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Παντως μονο για τη φατσα του σενιορ Τσανγκ θα πρεπει να παιρνει ενα βαθμο πανω.
alepous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Copy paste της πρωτης ταινίας με διαφορετική τοποθεσία και εξωτικά ζώα.
speedy23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δυστυχως αυτα που διαβαζω εδω,διαβαζω και σε κατι ξενα φορουμ.Δεν το εχω δει ακομα αλλα λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με το πρωτο,με κατι λιγοστες σκηνες γελιου και πασχει απο τη συνηθη καταληξη των sequels.
V for Vagelis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Θα επιστρέψω το βράδυ με σχόλια. Τί έγινε; Τόσο χάλια;
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μούφα... Μου άρεσε πολύ η πρώτη, αλλα αυτό ήταν ψιλομάπα... Είχε στιγμές γέλιου, αλλα γενικά thumbs down ωχ, καταλαβα ... με το καλο το dıɹpʌp ...
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ωχ, καταλαβα ... με το καλο το dıɹpʌp ... Και αν....
hurin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Έχει γέλιο αλλά δυστυχώς το φθηνό πορνό-γέλιο. Δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της πρώτης ταινίας.
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δηλαδή εμένα που μου φάνηκε μέτρια η 1η, να μην μπω καν στο κόπο να ξοδέψω bandwidth γι αυτό...
Kasrith Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δηλαδή εμένα που μου φάνηκε μέτρια η 1η, να μην μπω καν στο κόπο να ξοδέψω bandwidth γι αυτό... Οχι Που σε χαμένος εσύ?
il29 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Έχει γέλιο αλλά δυστυχώς το φθηνό πορνό-γέλιο. Δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της πρώτης ταινίας. καλά δεν θα διαφωνίσω γιατι δεν την έχω δει ακόμα(και πλέον το ξανασκέφτομαι), απλά και η πρώτη δεν είχε και το πιο 'εκλεπτυσμένο' χιούμορ...γελασα πολύ μεν, αλλά είχε ένα κάτι χοντροκομμένο...τωρα αν σ αυτό χειροτερεύει......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.