Προς το περιεχόμενο

The Hangover Part II

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πάμε λίγο, εν όψει της σημερινής πρεμιέρας.

Δεν ξέρω πόση την περιμένατε, αλλά εγώ λάτρεψα την πρώτη οπότε είμαι πολύ περίεργος να ξαναδώ τις περιπέτειες της wolfpack, αν και κάτι μου λέει πως θα παιχτεί remake του πρώτου και όχι συνέχεια. Anyway, ο λόγος που την περιμένω είναι ένας : Ken Jeong.

Θα επιστρέψω το βράδυ με σχόλια.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μούφα... Μου άρεσε πολύ η πρώτη, αλλα αυτό ήταν ψιλομάπα... Είχε στιγμές γέλιου, αλλα γενικά thumbs down

Δημοσ.

Δυστυχως αυτα που διαβαζω εδω,διαβαζω και σε κατι ξενα φορουμ.Δεν το εχω δει ακομα αλλα λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με το πρωτο,με κατι λιγοστες σκηνες γελιου και πασχει απο τη συνηθη καταληξη των sequels.

Δημοσ.

Μούφα... Μου άρεσε πολύ η πρώτη, αλλα αυτό ήταν ψιλομάπα... Είχε στιγμές γέλιου, αλλα γενικά thumbs down

ωχ, καταλαβα ... με το καλο το dıɹpʌp ...

Δημοσ.

Έχει γέλιο αλλά δυστυχώς το φθηνό πορνό-γέλιο. Δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της πρώτης ταινίας.

Δημοσ.

Δηλαδή εμένα που μου φάνηκε μέτρια η 1η, να μην μπω καν στο κόπο να ξοδέψω bandwidth γι αυτό...

Οχι

Που σε χαμένος εσύ?

Δημοσ.

Έχει γέλιο αλλά δυστυχώς το φθηνό πορνό-γέλιο. Δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της πρώτης ταινίας.

καλά δεν θα διαφωνίσω γιατι δεν την έχω δει ακόμα(και πλέον το ξανασκέφτομαι), απλά και η πρώτη δεν είχε και το πιο 'εκλεπτυσμένο' χιούμορ...γελασα πολύ μεν, αλλά είχε ένα κάτι χοντροκομμένο...τωρα αν σ αυτό χειροτερεύει......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...