trantos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Γεια σας.το προβλημα μου ειναι το εξεις.εχω την μιτρικη Gigabyte GA-890FXA-UD5 (rev. 2.1) - motherboard - ATX - Socket AM3 με καρτα ηχου 7,1 της realtek και ηχεια creative 7,1.τα ηχεια μου δουλευαν κανονικα πριν βαλω το sp1 στα windows 7.οταν λεω κανονικα εννοω οτι ακουγοντας mp3 με το winamp πεζανε ολα και τα 7,1.στερεωφωνικα μεν αλλα πεζανε ολα.τωρα που εβαλα το sp1 οταν ανοιγω ενα Mp3 πεζουν μονο τα 2,1 τα μπροστινα.εχω βαλει τα τελευταια driver απο την realtek.το τεστ που εχουν τα dirver για δοκιμη αν πεζουν 7,1 πεζουν ολα ξεχωριστα.δοκιμασα ενα dvd με 5,1 και παιζουν κανονικα.αλλα σε mp3,η καρτα τηλεορασης και σε αυτη παιζουν τα 2 μονο.τι να κανω?φταιει το sp1?απο τοτε που το εβαλα εχω αυτο το προβλημα.παλιοτερα χωρις το sp1 πεζαν ολα κανονικα.υπαρχει καποια ρυθμιση?τα εχω ψαξει ολα τα setting ειναι ολα κανονικα οπως και παλια που παιζαν ολα τα ηχεια.εφτασα σε σημειο να προσπαθησω να κανω Unistall το sp1 αλλα δεν τα καταφερα γιατι ελεγε το χριαζεται το συστημα μου.δεν βγαινει και αυτο με τιποτα.εχω κανει και εκκαθαριση δισκου και εχουν σβηστει τα back up οποτε δεν μπορει να απεγκατασταθει.βοηθηστε με οποιος ξερει.ευχαριστω!!!
LouCi4er Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Κανονικα ετσι ειναι το σωστο,στα mp3 που εχουν δικαναλο ηχο ακους μονο απο τα 2 μπροστα και το sub.Τωρα αν θελεις οπωςδηποτε στα mp3 να παιζει ο ηχος απο ολα τα ηχεια πρεπει να το ψαξεις.Ειναι μια ρυθμιση μεσα στη realtek,κατι για εφε ηχου αν θυμαμαι καλα.Δεν νομιζω οτι φταει το sp1 των windows(μην προσπαθεις να το απεγκαταστησεις).Το ιδιο ειχα παθει και εγω με την creative και ειχα σκασει μεχρι να βρω ποια ρυθμιση ειναι.
Sarandis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ανοιξε πινακα ελεγχου, μπες στο sound, properties και μετα enhancements.εχει διαφορες επιλογες
trantos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ευχαριστω αλλα βρηκα λυση.με το powerdvd παιζς τα Mp3 και παιζουν απο ολα κανονικα και οι ταινιες.εχει μια ρυθμιση που λεει true surround kai dolby digital prologic κατι τετοιες ρυθμισεις στην επιλογη audio setting.με παιδεψε εκανα format τζαμπα νομιζοντας οτι φταιει το sp1 αλλα διαψεστικα.ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.