Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 To έκανα χθές το απόγευμα και περιμένω αν θα κάνει τα ίδια και απόψε... lol, μπαίνω στο router και είδα οτι με κλείδωσαν στα 2 απο τα 15 που κλείδωνα! Απίστευτα πράγματα. Παίρνω στο 1242 και η απάντηση που έλαβα ήταν αυτή: - Ναι αλλά τώρα δεν κολλάει το internet σας. (Γυναίκα). - Ναι αλλά εγώ δεν πληρώνω για 24 mbps. - Θα δηλώσουμε βλάβη. Σκατά στα μούτρα σας ρε.
kostas^^ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 εγω οταν παιρνω τηλ ΟΤΕ κ μου το σηκωνει γυναικα..το κλεινω κ ξαναπαιρνω μεχρι να πετυχω φυλο αρσενικου που να ξερει τα στοιχειωδη τουλαχιστον...
kage Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 το Huawei το δεινει ο οτε?conx?αν εχει 16αρα να πληρωνεις αυτη αφου στην καλυτερη δεν προκειτε να πιασεις τα 18 που ναι για την γραμμη σου. Output Power (σε dBm): Δείχνει πόση ισχύ βάζει το modem στη γραμμή για να διατηρήσει το συγχρονισμό (πόσο παιδεύεται το Modem δηλαδή για να διατηρήσει τη γραμμή). Υψηλά νούμερα μεγαλύτερα από 15-16 dBm δείχνουν πιθανά προβλήματα. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205 κανα αλλο μοντεμ να δοκιμασεις υπαρχει?
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 16 πιάνω, το θέμα είναι οτι τώρα κλειδώνω στα 2!
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 το Huawei το δεινει ο οτε?conx?αν εχει 16αρα να πληρωνεις αυτη αφου στην καλυτερη δεν προκειτε να πιασεις τα 18 που ναι για την γραμμη σου. Output Power (σε dBm): Δείχνει πόση ισχύ βάζει το modem στη γραμμή για να διατηρήσει το συγχρονισμό (πόσο παιδεύεται το Modem δηλαδή για να διατηρήσει τη γραμμή). Υψηλά νούμερα μεγαλύτερα από 15-16 dBm δείχνουν πιθανά προβλήματα. http://www.adslgr.co...ead.php?t=21205 κανα αλλο μοντεμ να δοκιμασεις υπαρχει? to calulator ειναι για κλαματα.δινει νουμερα που δεν θα τα πιασεις ποτε στην πραγματικοτητα ειδικα με οτε και 9 Margin που δινει στο down.η θα τα πετυχει ενα ατομο στα 100.η βλακεια με τον οτε ειναι αντι να σου αλλαξουν margin σε ξαναβαλαν στα 2 mbit.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.