palavomaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα πρίν απο λίγες μέρες μου έπεσε νερό στο λαπτοπ αναγκάζοντας το να σβήσει και να μην λειτουργεί όταν μετά απο 3 μέρες ξαναπήρε τα πάνω του και παίζει κανονικά.Υπάρχει όμως στη δεξιά κάτω γωνία του μία λευκή σκιά η οποία δέν λέει να φύγει και υποπτέυομαι ότι είναι απο το νερό που πήρε μέσα.Η ερώτηση μου είναι θεωρείτε πως γίνεται να μου την αλλάξουνε στην αντιπροσωπεία?Και άν ναι γίνεται να τους ζητήσω να μου βάλουν πάνω την νέα γενια Led???Ευχαριστώ
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καταρχάς, όταν θα ακούσεις το νούμερο για να αλλάξεις την οθόνη, θα "πηδηχτείς από το παράθυρο". Σχεδόν σαν να αγοράζεις καινούριο laptop. 2ον (συγνώμη για τα κεφαλαία από τους αναγνώστες): H "LED" που λες, ΕΙΝΑΙ LCD με LED-BACKLIGHT, ενώ προφανώς αυτή που έχεις είναι LCD με CCFL-BACKLIGHT. LCD είναι και οι δύο!!! Και δεν είναι καλύτερη ή χειρότερη. Εξαρτάται από το panel που φοράνε... Μάλλιασε η γλώσσα μας να τα λέμε εδώ μέσα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ LED TV/MONITOR. Έχουν βγει κάποια ελάχιστα πειραματικά μοντέλα O-LED η οποία είναι ΑΛΛΗ τεχνολογία και προς το παρόν απλησίαστη (είναι πολλά τα Euro λέμε). Τώρα στην ουσία της ερώτησής σου. Θεωρητικά (και μάλλον πρακτικά) δεν γίνεται να αλλάξεις τον τύπο που φοράει ένα laptop. Θα πρέπει να μπει ξανά ακριβώς το ίδιο μοντέλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.