Προς το περιεχόμενο

Windows 8 : Αποκαλυπτήρια του νέου γραφικού περιβάλλοντος (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ελπίζω και οι developers να υποστηρίξουν το windows 8 γιατί αν περιμένουν να τρέξω την desktop έκδοση της εφαρμογής τους στο tablet κάνοντας χρήση ποντίκι και πληκτρολόγιο τότε καλύτερα netbook....

Λογικά θα βρουν τρόπο να τρέχουν οι εφαρμογές του wp7 γιατί δύσκολο το βλέπω να φτιάχνουν 3 διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας της εφαρμογής...

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε τρελάθηκα κιόλας μ'αυτό που είδα...

Εφόσον θέλει ν'αλλάξει ριζικά τόσο βασικά πράγματα που κάνουνε τα Windows να λέγονται "Windows", δηλ. μια επιφάνεια εργασίας βατή όποια έκδοση κι αν χρησιμοποιείς, ας προχωρούσε ως microsoft σε νέα ονομασία, προμοτάροντας ένα νέο λειτουργικό με εντελώς καινούριες δυνατότητες και άλλη λογική! Απλά αλλάζει γι'ακόμη μια φορά "ρούχα", παρουσιάζει ένα άγνωστο περιβάλλον για να νομίζει ο χρήστης πως δουλεύει κάτι καινούριο και θα προσπαθήσει να το μοσχοπουλήσει ως ένα λειτουργικό του μέλλοντος, ενώ στην ουσία οι λειτουργίες μένουν οι ίδιες, κι απλά ο τρόπος εμφάνισης είναι το μοναδικό πράγμα που αλλάζει.

Για home PC θα τα δοκίμαζα, αλλά στη δουλειά μου δε μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσα να εργαστώ ταχύτατα με ένα τέτοιο περιβάλλον! Κι άντε εγώ και άλλοι 150 "εγώ" το μαθαίνουμε, επειδή μας αρέσει η τεχνολογία... Πόσοι από σας έχετε συνάδελφους που έχουν άμεση σχέση με κάτι τόσο "updated", όταν αγχώνονται, τα χάνουν, πανικοβάλλονται με μια αλλαγή μεταξύ Windows XP σε Vista/7?

No thanx... Προς το παρόν τα Windows 7 μου δίνουνε ό,τι χρειαζόμουν από τα Windows για να λειτουργούν άψογα και χωρίς προβλήματα.

Αν είναι ν'αλλάξω, θα στραφώ προς Apple Mac, κι όχι προς μια επιφάνεια εργασίας που μοιάζει με το Windows Media Center!

Ελπίζω και οι developers να υποστηρίξουν το windows 8 γιατί αν περιμένουν να τρέξω την desktop έκδοση της εφαρμογής τους στο tablet κάνοντας χρήση ποντίκι και πληκτρολόγιο τότε καλύτερα netbook....

Λογικά θα βρουν τρόπο να τρέχουν οι εφαρμογές του wp7 γιατί δύσκολο το βλέπω να φτιάχνουν 3 διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας της εφαρμογής...

Sent from my iPad using Insomnia

Οι εφαρμογές για τα Windows 8 γράφονται πανεύκολα με html5, javascript και css. εξάλλου οι κλασσικές εφαρμογές τρέχουνε στο ΚΛΑΣΣΙΚΟ desktop! ala windows 7!

Δείτε τα βίντεο ολόκληρα πρίν κάνετε comments το κλασσικό windows 7 desktop είναι ακόμα εκεί!

Οι εφαρμογές για τα Windows 8 γράφονται πανεύκολα με html5, javascript και css. εξάλλου οι κλασσικές εφαρμογές τρέχουνε στο ΚΛΑΣΣΙΚΟ desktop! ala windows 7!

Δείτε τα βίντεο ολόκληρα πρίν κάνετε comments το κλασσικό windows 7 desktop είναι ακόμα εκεί!

Δεν νομίζω να διαφώνησα εκτός και αν το "έλπιζω" δείχνει οτι δεν έχω δει τα video....συγνώμη....

Μια touch friendly εφαρμογή για tablet θα τρέχει παρράλλα με την desktop στο ίδιο λειτουργικό ,εκτός και είναι η ίδια και αλλάζει το interface σωστά?

Είδα το video για το office αλλα δεν μου φάνηκε τόσο touch friendly. Ελπίζω πάλι μέχρι να τελειοποιηθεί το 8, να γίνει...

Δεν νομίζω να διαφώνησα εκτός και αν το "έλπιζω" δείχνει οτι δεν έχω δει τα video....συγνώμη....

Μια touch friendly εφαρμογή για tablet θα τρέχει παρράλλα με την desktop στο ίδιο λειτουργικό ,εκτός και είναι η ίδια και αλλάζει το interface σωστά?

Είδα το video για το office αλλα δεν μου φάνηκε τόσο touch friendly. Ελπίζω πάλι μέχρι να τελειοποιηθεί το 8, να γίνει...

δεν πήγαινε σε σένα συγκεκριμένα αυτό :)

στα windows 8 θα υπάρχουν δύο πλατφόρμες εφαρμογών, οι κλασσικές που μέχρι τώρα ξέρουμε που θα τρέχουν κανονικά στο Windows Mode δηλαδή στα Windows που μέχρι τώρα ξέρουμε. η δεύτερη πλατφόρμα είναι τα tiles apps τα οποία θα τρέχουν στο νέο UI και θα γράφονται σε html5, javascript και css.

άρα θα έχουμε και τις δύο πλευρές. :)

δεν πήγαινε σε σένα συγκεκριμένα αυτό :)

στα windows 8 θα υπάρχουν δύο πλατφόρμες εφαρμογών, οι κλασσικές που μέχρι τώρα ξέρουμε που θα τρέχουν κανονικά στο Windows Mode δηλαδή στα Windows που μέχρι τώρα ξέρουμε. η δεύτερη πλατφόρμα είναι τα tiles apps τα οποία θα τρέχουν στο νέο UI και θα γράφονται σε html5, javascript και css.

άρα θα έχουμε και τις δύο πλευρές. :)

Δεκτό αν γίνει έτσι!

Παρόλα αυτά η δεύτερη πλατφόρμα με τα title apps δε με ξετρέλανε...

Δεκτό αν γίνει έτσι!

Παρόλα αυτά η δεύτερη πλατφόρμα με τα title apps δε με ξετρέλανε...

έτσι θα γίνει. δές τα βιντεάκια στο youtube για 'windows 8 partner' :)

εμένα μου άρεσε η διαθεσημότητα άμεσησ πληροφορίας χωρίς κόπο και γρήγορα. +οτι για εμάς τους web designers/develoepers μας συμφέρει η javascript, css και η html5 :)

Η windows μπορει να αργει να βελτιωνεται αλλα σε λιγο καιρο θα εχει ενα λειτουργικο σαν της απλ και καλυτερο, το οποιο θα ειναι τερμα φιλικο με τον χρηστη και το πιστευω οσο κ. Να αγαπω την απλ και τα μακ.

android.png

Η windows μπορει να αργει να βελτιωνεται αλλα σε λιγο καιρο θα εχει ενα λειτουργικο σαν της απλ και καλυτερο, το οποιο θα ειναι τερμα φιλικο με τον χρηστη και το πιστευω οσο κ. Να αγαπω την απλ και τα μακ.

android.png

ποιά είναι η windows;

έτσι θα γίνει. δές τα βιντεάκια στο youtube για 'windows 8 partner' :)

εμένα μου άρεσε η διαθεσημότητα άμεσησ πληροφορίας χωρίς κόπο και γρήγορα. +οτι για εμάς τους web designers/develoepers μας συμφέρει η javascript, css και η html5 :)

@@@@ μας συμφέρει

Η χειρότερη γλώσσα ever πάει να γίνει κυρίαρχη

Να δεις χαρές που κάνουν και όσοι πήγαν προς wp7 με silverlight και τώρα βλέπουν σκέτη javascript στα 8.

ποιά είναι η windows;

Η εταιρια που βγαζει το λειτουργικο συστημα microsoft.

:P :P

dont worry , εχω ακουσει να λενε η playstation , η xbox ..εχεις να ακουσεις πολλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...