Προς το περιεχόμενο

Windows 8 : Αποκαλυπτήρια του νέου γραφικού περιβάλλοντος (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

post-190020-0-43321300-1307062232_thumb.jpg

το μετρο ειναι με πατεντα και δεν ειναι αντιγραφη κανενος. οπως και το ribbon. ξεκολλα

και φανταστειτε metro ui σε συνδυασμο με Kinect..

αυτο με windows 8 σε ψηνει ? ;)

η προτιμας το ipad? :P

http://www.techgear.gr/intel-keeley-lake-reference-swivel-laptop-demoed-at-computex-2011-21568/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ολο κατι τετοιες μλκιες βγαζει η microsoft. Ειλικρινα δεν μου αρεσε καθόλου.... Mac os forever. Ελαφρύ γρήγορο χωρίς ιούς κυρίως. Once you go Mac, you never go back! :rolleyes:

http://crave.cnet.co.uk/software/mac-defender-fake-antivirus-software-is-first-major-attack-on-apple-computers-50003812/

Έλεος πια με αυτή τη καραμέλα για τα mac και την ιοφοβία των windows! και κυρίως έλεος με τους δήθεν πονηρούς αγοραστές τους!

Είναι προφανές οτι η microsoft έχει κάνει πολύ σοβαρή δουλειά σε όλους τους τομείς με ένα πρωτότυπο γρήγορο άμεσο και αεράτο στη λειτουργία του λειτουργικό.

Ακόμα και με τους ιούς, στα 7ρια σπάνια βλέπω ιους!

προς το παρών δεν μπορούμε να πούμε και πολλά, ας το πιάσουμε πρώτα στα χέρια και το ξανά συζητάμε :)

όσο για τους ιούς που είπε κάποιος. έχω μείνει χωρίς firewall, anti-virus και τα σχετικά για 6 μήνες και πρόβλημα δεν συνάντησα. άμα μπαίνεις σε έμπιστα site και κάνεις γνήσια προγράμματα ή open source και τα σχετικά πρόβλημα δεν θα έχεις. τώρα άμα σου πιάσει η μούρλα να γοογλάρεις την "απέναντι" σε περίεργες πόζες και μπαίνεις σε κάθε σελίδα ε λογικό είναι. ακόμα και στα mac ή linux αν κάποιος δώσει πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα που το βρήκε σε ένα site και του αλλάξει τα φώτα φταίει ο χρήστης.

btw τα windows 7 έχουν ψωμιά ακόμα να φάνε :)

Το κομματι με το ταμπλετοειδες "λειτουργικο"

απλα ειναι πανεμορφο και ταχυτατο.Δεν παιζει

λετε να βγαλει 2 τελειως διαφορετικες εκδοσεις?

1 για ταμπλετα και 1 για pc?

Ποιο ios και ποιο android ρε παιδια? Αν ειναι να

πηγαινει τοσο σφαιρα και ομαλα δεν παιζει να αφησει

τιποτα ορθιο.Θα τους σαρωσει

Το κομματι με το ταμπλετοειδες "λειτουργικο"

απλα ειναι πανεμορφο και ταχυτατο.Δεν παιζει

λετε να βγαλει 2 τελειως διαφορετικες εκδοσεις?

1 για ταμπλετα και 1 για pc?

Ποιο ios και ποιο android ρε παιδια? Αν ειναι να

πηγαινει τοσο σφαιρα και ομαλα δεν παιζει να αφησει

τιποτα ορθιο.Θα τους σαρωσει

Κοιτα επειδη τα windows παντα βγαινουν σε 2-3 εκδοσεις σιγουρα θα κυκλοφορησουν και ξεχωριστα,τωρα το μελλον θα δειξει

Και τα καλά του κλασσικού windows λειτουργικό, και λειτουργικό για touch συσκευές και γενικά ένας τέλειος συνδυασμός... όποιος αρχίζει τα "ναι, αλλά..." απλά δεν θέλει να δει.

Καταλαβαίνω ότι πολλούς δεν σας κάθεται καλά ότι είναι της microsoft αλλά θα σας περάσει

Ωραια δουλειά κάνανε στον Launcher (aka windows 8) των Windows Vista (aka Windows 7).Πραγματικά πολύ όμορφο skin.θα μπορούσαν έστω να βάλουν drag n drop στα παραθυροφυλλα....αραγε θα μπορούν οι χρήστες να γράφουν εφαρμογές για το skin??...δε νομίζω.Στο android market τους Laucher τους βρίσκεις 2 ευρω....εδω θα πρέπει να δώσουμε 300 ευρω και καλα για νεα Windows.Τους δίνω μόνο credit για την αλληλεπίδραση tablet-desktop.

Ωραια δουλειά κάνανε στον Launcher (aka windows 8) των Windows Vista (aka Windows 7).Πραγματικά πολύ όμορφο skin.θα μπορούσαν έστω να βάλουν drag n drop στα παραθυροφυλλα....αραγε θα μπορούν οι χρήστες να γράφουν εφαρμογές για το skin??...δε νομίζω.Στο android market τους Laucher τους βρίσκεις 2 ευρω....εδω θα πρέπει να δώσουμε 300 ευρω και καλα για νεα Windows.Τους δίνω μόνο credit για την αλληλεπίδραση tablet-desktop.

shell ειναι.

τ

Μπα οχι θα ειναι χαλια το λειτουργικο χαλια χαλια χαλια αυτο δεν θες να ακουσεις?Α ναι το Android τα κανει ολα και συνφερει απο ενα βιντεο που εχει κυκλοφορησει εσυ τα καταλαβες ολα

Αν είναι για pc εμένα προσωπικά μου φάνηκε λίγο δύσχρηστο, αλλά μόνο ένα preview είναι. Πρέπει να έλειπε και η μισή οθόνη (π.χ. από που επέλεγε τα παράθυρα που ήθελε να φέρει στο προσκήνιο) :)

Αν είναι για pc εμένα προσωπικά μου φάνηκε λίγο δύσχρηστο, αλλά μόνο ένα preview είναι. Πρέπει να έλειπε και η μισή οθόνη (π.χ. από που επέλεγε τα παράθυρα που ήθελε να φέρει στο προσκήνιο) :)

Ισως αναγνωριζει το δαχτυλο και εμφανιζει την επιλογη για το μενου

Το βιντεάκι που παραθέτει ο privateer, είναι 1 από τα 5 μέρη που έχει αυτή η παρουσίαση την οποία πόσταραν στο youtube..

Δείτε και τα υπόλοιπα , δεν παίζεται η πλατφόρμα. To νέο UI είναι μόνο ένα μέρος..

Καταρχήν , παίζει natively σε arm και x86..

Δεύτερον, εκμεταλλεύεται τα νέα chipsets (cpu-gpu combined)..

Τρίτον, έδειξε συσκευές από πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές, υλοποιήσεις , αρχιτεκτονικές..

Το σημαντικότερο όμως από όλα , πιστεύω ότι είναι ότι η ίδια εφαρμογή παίζει σε οποιοδήποτε hardware..

Η ΙΔΙΑ !

Από tablet μέχρι workstation , είτε arm είτε x86/x64. Χωρίς rebuild , χωρίς άλλα sources.

Η χρηστικότητα του UI μένει να αποδειχθεί, αλλά έχει γίνει πολλή δουλειά οφείλω να ομολογήσω, και έχουν προσεχτεί αρκετά πραγματάκια (όπως το χωρισμένο thumb oriented virtual πληκτρολόγιο) .

Είδομεν..

Το σημαντικότερο όμως από όλα , πιστεύω ότι είναι ότι η ίδια εφαρμογή παίζει σε οποιοδήποτε hardware..

Η ΙΔΙΑ !

ναι αλλα δεν θα εχουν legacy support οι arm εκδοσεις και αυτο πιστευω βαζει τις διαφορες και σωζει τον κανιβαλισμο των arm στα χωραφια της amd/intel. θετει τη διαχωριστικη γραμμη δηλαδη.

τα windows 8 arm φανταζομαι λογικα παντα οτι θα ειναι powered με το windows marketplace οποτε θα συναγωνιστουν το android iOS, ενω τα windows 8 x86 θα συνεχισουν κανονικα στα desktop/laptop. ισως και να δουμε κανενα layer compatibility για να τρεχεις τις εφαρμογες του arm στο x86 αντιστοιχα με τον emulator της Bluestack. το αναποδο δεν βλεπω να υλοποιειται.

νομίζω ότι σε αυτήν την παρουσίαση έκανε όλα τα άλλα λειτουργικά να δείχνουν σε νηπιακή ηλικία. Πραγματικά αν δεν κάνει καμιά βλακεία και βάλει αυτογκόλ και όλα κυλήσουν όπως τα έδειξαν τώρα, θα κλάψουν πολλοί...και δεν είμαι και κανάς φανατικός των windows αλλά ειδικά στα tablet δίνουν λόγο ύπαρξης επιτέλους..

στα pc με ποντίκι μάλλον θα δουλευτεί πιο πολύ το κλασικό θέμα, μου φάνηκε πιο βολικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...