Προς το περιεχόμενο

Portal 2 στο Amazon

Merdock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004IEA4PU/ref=s9_simh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0SDJG51S5BSN0AEFF160&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294

Στις 16 λίρες περίπου.Δυστυχώς με τα μεταφορικά πάει στις 23 αλλά αν ψάχνεις και κάτι άλλο να τσιμπήσεις και δε δώσεις μεταφορικά είναι καλή τιμή.

Χτες ήταν στις 22 λίρες οπότε δε ξέρω για πόσο θα το έχουν τόσο.

Edit: Αθάνατη ελληνική μπινιά.Μου ρθε έμπνευση οπότε δοκίμασα να το βάλω στο basket και να βάλω και κάτι άλλο για preorder.Έτσι η τιμή πάει πάνω από 25 λίρες και μπορείς να διαλέξεις super saver delivery.Απλά όταν στο στείλουν ακυρώνεις το preorder :devil:

Δημοσ.

Θα κάνουν ΜΙΑ αποστολή και για τα δύο, άρα θα περιμένει να έρθει και το preorder στο amazon για να φύγει.

Πάντως έχω παραγγείλει δύο φορές τώρα είδη από 20-22 λίρες και μου έδινε επιλογή super-saver delivery. Οπότε το 25 δεν είναι απόλυτο όριο.

Δημοσ.

Θα κάνουν ΜΙΑ αποστολή και για τα δύο, άρα θα περιμένει να έρθει και το preorder στο amazon για να φύγει.

Πάντως έχω παραγγείλει δύο φορές τώρα είδη από 20-22 λίρες και μου έδινε επιλογή super-saver delivery. Οπότε το 25 δεν είναι απόλυτο όριο.

Όχι δεν ισχύει αυτό.Εγώ το έβαλα μαζί με το Max Payne 3 που έτσι και αλλιώς μάλλον θα το πάρω και στο Portal 2 μου λέει dispatching soon.

Δημοσ.

Όντως, και εγώ είχα πάρει κάτι στις 24 λίρες και μου το στείλανε δωρεάν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...