Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μου ανοιγει το pc μου βγαζει το μηνυμα Windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer.

This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer.

If you continue to receive this error message, contact the hardware manufacturer.

File: \Boot\BCD

Status: Oxc00000e9

Info: An unexpected I/O error has occurred.

Τι φταίει?

Δημοσ.

Βγάλε οτι usb συσκευές εχεις επάνω εκτος mouse και keyboard και δοκίμασε να κάνεις repair με το cd των windows

Δημοσ.

Ti windows έχεις???

Από ένα πρόχειρο googlarisma βρήκα αυτό που έχει 2 μεθόδους,δες

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/itprovistasetup/thread/1e026c5c-c825-434b-8d0c-79dd8cfe29e4

τα 7 εχω, βασικα εκανα κα την υπερτατη βλακεια στα bios είχε επιλογη usb function και την εβαλα disabled και δε πιανει τωρα το πληκτρολογιο, η μονμη λυση ειναι να βαλω ενα που δε ειναι usb τωρα ε?

Δημοσ.

Η λύση είναι αν το κατέχεις το άθλημα να βγάλεις το καλώδιο του ρεύματος να πατήσεις 2-3 φορές το power να βγάλεις την μπαταρία από την μητρική να περιμένεις 2-3 λεπτά και να την ξαναβάλεις.

Βάζεις μετά το ρεύμα και πατάς να ανοίξει το pc.Με αυτόν τον τρόπο θα γυρίσει το bios στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και λογικά θα δουλέψουν mouse + keys.

Αλλιώς βάλε κάποιο που δεν είναι usb όπως λες.

Δημοσ.

Η λύση είναι αν το κατέχεις το άθλημα να βγάλεις το καλώδιο του ρεύματος να πατήσεις 2-3 φορές το power να βγάλεις την μπαταρία από την μητρική να περιμένεις 2-3 λεπτά και να την ξαναβάλεις.

Βάζεις μετά το ρεύμα και πατάς να ανοίξει το pc.Με αυτόν τον τρόπο θα γυρίσει το bios στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και λογικά θα δουλέψουν mouse + keys.

Αλλιώς βάλε κάποιο που δεν είναι usb όπως λες.

Τελικά τα καταφερά με το usb,έκανα το repair και μετα απο 100 ώρες βγάζει την οθόνη starting windows και απλως κολλαει εκει για πολυ ωρα, μετα αμα κανω επανεκκινηση μου βγαζει οτι δε βρισκει τον σκληρο τον βγαζω τον ξαναβαζω τον βρισκει μετα και μετα παλι δε ανοιγουνε τα windows δραμα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, ξεθάβω το θέμα.

Έχω ένα μαθητικό netbook. Πάω να το ανοίξω, και μου βγάζει απλά ένα "error 17". Τι μπορώ να κάνω; Helpp!:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...