efo355 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Είπα και εγώ.... Δεν μπορεί κάτι θα βρωμάει... Πήγα να πάρω την Canon SX 220 και την έχαν βάλει 298€ (Συγγρού)!!!!!!!!! Την κατέβασαν 1€ για να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκπτωση.... Στο κατάστημα στο σταθμό Λαρίσης.... είχε εξαντληθεί (είχε αρχική τιμή όπως μου είπαν γύρω στα 309€).... καλά μας τα είπαν και άλλοι.... Μας δουλευουν κανονικά.... το λέω και το ξαναλέω κάτι τέτοια μαγαζιά είναι μόνο για όταν θες κάτι που επείγει. Αν δεν βιάζεσαι να ναι καλά το νετ...
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 καλα, εγω παντως στο skroutz βλεπω οτι με ενδιαφερει και παιρνω την καλυτερη τιμη...
an7onis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Είπα και εγώ.... Δεν μπορεί κάτι θα βρωμάει... Πήγα να πάρω την Canon SX 220 και την έχαν βάλει 298€ (Συγγρού)!!!!!!!!! Την κατέβασαν 1€ για να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκπτωση.... Στο κατάστημα στο σταθμό Λαρίσης.... είχε εξαντληθεί (είχε αρχική τιμή όπως μου είπαν γύρω στα 309€).... καλά μας τα είπαν και άλλοι.... Μας δουλευουν κανονικά.... Στο saturn σταυρούπολης πάντως η συγκεκριμένη μηχανή (canon sx 220) έχει ακόμα 299 ευρώ και άρα με την έκπτωση πηγαίνει στα 249. Κάτι που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι τα saturn είναι εντελώς ανεξάρτητες και ανταγωνιστικές μεταξύ τους εταιρίες σε ό,τι αφορά προιόντα και τιμές και συνδέονται κατά καιρούς με ένα κοινό φυλλάδιο-προσφορά σαν αυτό που τρέχει αυτή τη στιγμή με την απόσυρση.
PaNtErAz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Είπα και εγώ.... Δεν μπορεί κάτι θα βρωμάει... Πήγα να πάρω την Canon SX 220 και την έχαν βάλει 298€ (Συγγρού)!!!!!!!!! Την κατέβασαν 1€ για να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκπτωση.... Στο κατάστημα στο σταθμό Λαρίσης.... είχε εξαντληθεί (είχε αρχική τιμή όπως μου είπαν γύρω στα 309€).... καλά μας τα είπαν και άλλοι.... Μας δουλευουν κανονικά.... Στο Saturn στην Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη) έχει 299 και έχει και διαθεσιμότητα και γίνεται κανονικά έκπτωση. υ.γ. Δεν είδα την απάντηση του φίλου πιο πάνω, οπότε επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του.
Alkis29 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αποσύρεις μια οποιαδήποτε ανακυκλώσιμη συσκευή,χαλασμένη ή μη και αγοράζεις μια οποιαδήποτε καινούρια χωρίς περιορισμούς στο είδος. Τί θεωρείται ανακυκλώσιμη συσκευή ? Πχ ένα card reader των € 7 είναι ανακυκλώσιμη συσκευή ?
PaNtErAz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Τί θεωρείται ανακυκλώσιμη συσκευή ? Πχ ένα card reader των € 7 είναι ανακυκλώσιμη συσκευή ? Ναι...
xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Τί θεωρείται ανακυκλώσιμη συσκευή ? Πχ ένα card reader των € 7 είναι ανακυκλώσιμη συσκευή ? Εγω πηγα καποια ακουστικα που ειχα χαλασμενα. Οτι και να πας, θα στο παρουν ως ανακυκλωσιμο!
ocelotgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 το θεμα ειναι οτι η "ανακυκλωση" δεν ισχυει για το ipad...
ktiniatros81 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 το θεμα ειναι οτι η "ανακυκλωση" δεν ισχυει για το ipad... Βεβαίως και ισχύει.Εγώ 2 πήρα..
ocelotgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 απο ποιο καταστημα φιλε μου? στο γερακα μου ειπαν ακυρο...
xristoforos89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 απο ποιο καταστημα φιλε μου? στο γερακα μου ειπαν ακυρο... Στον Σταθμο Λαρισης κανονικα ισχυε. Αλλα η προσφορα ηταν μεχρι χθες. Νομιζω δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.