Lioner Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Γεια σας, έχω κάνει decrypt απο DVD σε VOB αρχεία ενα βίντεο με το DVD Decrypter. Μετά θέλω να το ανοίξω μέσω του xilisoft video cutter για να κόψω τις σκηνες που θέλω. Το βίντεο διαρκεί 01:30 ώρα περίπου, το βάζω στο xilisoft video cutter, αλλά εκει πέρα κάνει αναπαραγωγή μόνο τα πρώτα 14 δευτερόλεπτα της ταινίας... (Επειδή νόμιζα πως ήταν πρόβλημα λόγω το οτι το πρόγραμμα ήταν trial, το αγόρασα πιστεύοντας πως δεν θα μου ξανα δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα. ΛΑΘΟΣ... Τώρα τι γίνεται βρε παίδες... θα με βοηθήσει κανείς? 26€ έδωσα για το τπτ? Μια γνώμη παίδες? Γιατι μου βγάζει αυτό το πρόβλημα?
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Βασικα οταν το κανεις σε βομπ χωριζεται σε πολλα αρχεια οπου πολλα απο αυτα ειναι μικρα και σε μεγεθος και σε διαρκεια...οποτε απο οτι κΤΛΒαινω βαζεις καποιο απο τα πολλα βομπ που χωριστικε το οποιο διαρκει 14 δευτερα..δοκιμασε να το κανεις σε αλλη μορφη εκτος απο βομπ...π.χ. σε .avi η .mpg...θα ειναι πιο ευκολο και πιο συμβατη μορφη με το προγραμμα...μπορει να μν υποστηριζει σωστα τα βομπ... Δοκιμασε το dvd shrink...κανει καλη δουλεια αν και αργει λιγο...θα στο μετατρεψει καλα ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.