Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ηχο στο ιντερνετ!!!!

kjtzemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...οποιος ξερει ας με βοηθησει γτ εχω απογοητευτει πλεον!!!!!

Εχω ενα προβλημα με τον ηχο στο ιντερνετ...π.χ. μπαινω στο youtube και δεν εχω καθολου ηχο μπαινω στο site live24 οπου ειναι για ραδιοφωνικους σταθμους στο ιντερνετ και ουτε εκει εχω ηχο...γενικα δν εχω καθολου ηχο στο ιντερνετ...εκανα το pc μου δυο φορματ και παλι σινεχιζετε το προβλημμα!!!!δεν ξερω τι να κανω!!!:/

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις και σε ποιον browser; Δοκίμασες με άλλον internet browser;

Σε vista που το είδα έχει επιλογή αν κάνεις δεξί κλικ στο ηχείο των εντάσεων και πας Άνοιγμα του μίκτη έντασης ήχου και έλεγξε αν η ένταση Plugin Container είναι ανεβασμένη (για τον Firefox).

Δημοσ.

χρησημοποιω τον firefox στα XP αλλα εχω δοκιμασει κ με explorer και με chrome αλλα παλι τα ιδια!!

Δημοσ.

Πολύ περίεργο το πρόβλημα σου... Ποια μητρική έχεις; Πέρα από τους drivers μήπως έχει κάποια κονσόλα για την ρύθμιση ήχου;

Ο wmp παίζει ήχο από τραγούδια; Οι υπόλοιποι media players παίζουν ήχο;

Αν κάνεις δεξί κλικ στο ηχείο της έντασης (στο tray) και πας Άνοιγμα ρύθμισης ένταση ήχου θα σου ανοίξει η κονσόλα για τις εντάσεις των windows. Είναι ανεβασμένα τα sliders εκεί; Ιδίως της κυματομορφής.

Επίσης, στο live24 , όταν παίζει ένα ραδιόφωνο είναι ανεβασμένη η ένταση του ήχου στο embedded παράθυρο του player; Ο firefox θέλει ένα plugin (σε κάποια ραδιόφωνα) και στο ζητάει για εγκατάσταση, το έκανες;

Μερικά παίζουν μέσω flash player (918 free angel) και μερικά μέσω wmp (932 happy). Δοκίμασε και στα δύο να δούμε αν παίζουν ή όχι.

Δημοσ.

Πολύ περίεργο το πρόβλημα σου... Ποια μητρική έχεις; Πέρα από τους drivers μήπως έχει κάποια κονσόλα για την ρύθμιση ήχου;

Ο wmp παίζει ήχο από τραγούδια; Οι υπόλοιποι media players παίζουν ήχο;

Αν κάνεις δεξί κλικ στο ηχείο της έντασης (στο tray) και πας Άνοιγμα ρύθμισης ένταση ήχου θα σου ανοίξει η κονσόλα για τις εντάσεις των windows. Είναι ανεβασμένα τα sliders εκεί; Ιδίως της κυματομορφής.

Επίσης, στο live24 , όταν παίζει ένα ραδιόφωνο είναι ανεβασμένη η ένταση του ήχου στο embedded παράθυρο του player; Ο firefox θέλει ένα plugin (σε κάποια ραδιόφωνα) και στο ζητάει για εγκατάσταση, το έκανες;

Μερικά παίζουν μέσω flash player (918 free angel) και μερικά μέσω wmp (932 happy). Δοκίμασε και στα δύο να δούμε αν παίζουν ή όχι.

μητρικη εχω asrock ή καπως ετσι!!!!

εγω βαλει οτι flash χρειαζετε αλλα τπτ!!!!!!!ο ςμπ και ολα τα ιπολοιπα προγραματα παιζουν κανονικα τραγουδια το μονο που κανει ειναι οτι δεν ακουγετε η μουσικη στο ιντερνετ!!αμα βαλω ενα κομματι που το εχω αποφηκευμενο στον υπολογιστη το παιζει κανονικα!

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα αλλά σε sVista.Ανοίγω youtube και ενώ παίζει κανονικά το βίντεο δεν ακούγεται κανένας ήχος αλλά ανοίγοντας το e-radio.gr όλα τα ραδιόφωνα παίζουν κανονικότατα. Επίσης όταν ανοίγουν τα Windows δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος. Στο msn οι ήχοι ακούγονται κανονικά. Στις ρυθμίσεις ήχου όλα είναι εντάξει. Το πρόβλημα αυτό το έχω με όλους τους browsers και επίσης έχω όλα τα drivers εγκατεστημένα. Καμία ιδέα για το περί τίνος πρόκειται;

Δημοσ.

Και για τους δύο παραπάνω, το πρόβλημα επικεντρώνεται στο flash player. Στο e-radio τα ραδιόφωνα παίζουν μέσω wmp plugin. Στο live24.gr κάποια παίζουν με wmp plugin και κάποια μέσω του embedded JWplayer Που παίζει μέσω... flash

Γι αυτό θέλω να δοκιμάσετε στο Live24 τους δύο σταθμούς που ανέφερα παραπάνω. Πιστεύω ότι ο 918 free angel δεν θα παίξει ήχο ενώ ο 932 happy θα παίξει.

Δημοσ.

Απεγκατέστησα το flash player και το ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα πάλι. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Φορμάτ και Win7;

Δημοσ.

Κάνε τα παρακάτω βήματα πριν προχωρήσεις σε format.

1. Κατέβασε το flash player uninstaller και Flash Player ActiveX (για ΙΕ) καθώς και το Flash Player Plugin (για Firefox).

2. Κλείσε ότι πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιεί το flash player, όπως Browsers (ie, ff, opera, chrome) και messengers (aol, yahoo, msn).

3. Τρέξε τον uninstaller με πλήρη δικαιώματα (δεξί κλικ-Εκτέλεση ως διαχειριστής). Καθάρισε τα πάντα και κάνε επανεκκίνηση.

4. Εγκατέστησε activex και plugin.

5. Δες αν τώρα είναι εντάξει.

6. Κάνε format και βάλε 7 (σαν τελευταία λύση και εφ όσων δεν υπάρχει θέμα hardware compatibility).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...