kjtzemis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Καλησπερα σε ολους...ειμαι καινουριος στο forum!!!!! εχω ξεκινησει διαδικασιες για να φτιαξω ενα καινουριο υπολογιστη γιατι αυτος που εχω ταπαιξε τελειως...επειδη ο υπολογιστης θα ειναι ετοιμος σε κανα 2-3 βδομαδες περιπου ειπα να ξεκινησω να παω να παρω ηχεια γιατι αυτα που εχω κατι επαθε το μπασο!!!!! ψαχνω ηχεια 5.1...εχω δει κανα δυο κομματια που με ενδιαφερουν...εχω δει κατι phillips και κατι creative που παιζουν στην τιμη 70-80Ε αλλα δεν ξερω πιο θα παρω!!!αν μπορει καποιος και ξερει ας με διαφωτισει και ας μου πρωτεινει κανα ηχειακι!!!!!! Ευχαριστω πολυ!!!
mitsakhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 όντως για αλλού ... για το θέμα τώρα αυτό η αυτό (με τηλεκονταρ) τέλος αυτό (με τα περισσότερα rms)
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 παιδια το γνωριζω και συγγνωμη κιολας...νομιζα οτι ημουν στο κανονικο θεμα!!!αλλα δεν ηξερα πως να το σβησω και να το μεταφερω στο κανονικο! όντως για αλλού ... για το θέμα τώρα αυτό η αυτό (με τηλεκονταρ) τέλος αυτό (με τα περισσότερα rms) φιλε το πρωτο λινκ με το φιλιπς αυτα τα ηχεια εχω δει και μαρεσαν!!!ειναι κλ δλδ??? ειχα δει κ κατι αλλα πολυ κλ ηχεια φιλιπς αλλα αυτα ηταν 2.1 κ ηταν 100W αλλα με χαλασε γτ ηταν 2.1 και ρωτησα μηπως εβγαιναν και σε 5.1 και μου ειπαν οχι!!!
mitsakhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 φιλε το πρωτο λινκ με το φιλιπς αυτα τα ηχεια εχω δει και μαρεσαν!!!ειναι κλ δλδ??? ειχα δει κ κατι αλλα πολυ κλ ηχεια φιλιπς αλλα αυτα ηταν 2.1 κ ηταν 100W αλλα με χαλασε γτ ηταν 2.1 και ρωτησα μηπως εβγαιναν και σε 5.1 και μου ειπαν οχι!!! δεν είναι φιλιπς αλλά Logitech και για ηχεία pc είναι καλά... τα 2.1 εννοείς αυτά ?
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 οκ ευχαριστω!!! Αν υπαρχει κ καποιος αλλος που να μπορει να μου πρωτεινει κατι αλλο ας αφησει σχολιο! όντως για αλλού ... για το θέμα τώρα αυτό η αυτό (με τηλεκονταρ) τέλος αυτό (με τα περισσότερα rms) και κατι ακομα φιλε...επειδη δεν σκραμπαζω και πολλα τα rms τι ειναι???
mitsakhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 και κατι ακομα φιλε...επειδη δεν σκραμπαζω και πολλα τα rms τι ειναι??? rms δλδ μεγίστη δύναμη σε watt που δίνει ο ενισχυτής συνεχόμενα .... αν και δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα στη ποιότητα συνήθως εκφράζει την δύναμη κτλπ
zyrix Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καμία σχέση τα rms με τα PMPO , κοίτα πάντα τα rms (average sustained wattage) γιατί PMPO (max peak) γράφουν όλοι ότι θέλουν (πχ για 1 δευτερόλεπτο αντέχουν 1000watt)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.