mourlo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εχω εναν υπολογιστη στο χωριο που τον χρησιμοποιω τα καλοκαιρια οταν πηγαινω να βλεπω καμια ταινια, τον υπολογιστη τον ειχα παρει το 2004 μπορει και πιο πριν οποτε ειναι λιγο παλιος!! (σκεφτηκα να του βαλω τιποτα καινουριο αλλα δεν αξιζει να δωσω λεφτα γιατι τον χρησιμοποιω πολυ λιγο). Το θεμα ειναι οτι κανει πολυ θορυβο πλεον το κουτι και ανεβαζει θερμοκρασιες λογικα γαιτι ειναι αρκετα ζεστο οταν το πιανω με το χερι..το κουτι του ειναι παλιο και εχει εναν ανεμιστηρα μονο απο πισω και κατι τρυπουλες που εχει το κουτι στο πλαι και αγκομαχαει και σκεφτηκα να του κανω χειρουργειο να ανοιξω τρυπες στο πλαι και πανω να βαλω ανεμηστηρες ωστε να παιρνει λιγο αερα το καημενο. Θελω να προτεινετε ανεμιστηρες να βαλω γιατι δεν θελω κατι ακριβω μιας και το χρησιμοποιω πολυ λιγο. Σκεφτομουν να ανοιξω μπροστα τρυπα στο πλαι και πανω αλλα δεν μπορω μπροστα επειδη εχει τα κουμπια που ανοιγει χαμηλα κατω ετσι θα του ανοιξω 2 στο πλαι και 2 πανω και να βαλω η 80mm η 92mm ανεμιστηρακια να ρουφαει αερα με το καλαμακι , η μητρικη θα παιρνει τοσους ανεμηστηρες δεδομενου του οτι ειναι παλια? πειτε καμια φτηνη λυση γιατι στο skroutz ειδα πολους αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω
Thanos1972 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Προσπαθησε να μας πεις πιο κουτι ειναι...δες στην αναγκη απο που τον ειχες αγορασει.καπου ια λεει επανω κατι. οχι τιποτα αλλο αλλα μπορει να μην χρειαστει να αρχισεις τα κοψε ραψε. ασε που μπορει να θελει και αλλαγη η παστα στον επεξεργαστη.
Arctic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αν δεν σε ενοχλεί ξεβράκωσέ το....Είναι και τζαμπέ. Και άλλαξε πάστα που λέει ο Σάάάάάκηηηηηςς
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ένα καλό φύσημα με blower και αλλαγή παστούλας και λογικά θα στρώσει
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ένα καλό φύσημα με blower και αλλαγή παστούλας και λογικά θα στρώσει Αυτό! Πιάνουν σκόνη τα ανεμιστήρακια με αποτέλεσμα να κάνουν φασαρία επειδή ζορίζονται.
mourlo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δεν εχει ανεμιστηρακια....μονο ενα το πισω δεν βρηκα εικονα δυστηχως να ανεβασω, το ειχα παρει απο τον οτε επειδη δουλευε ενας θειος μου και τους εκαναν προσφορα οποιος ηθελε υπολογιστη, ειναι ενα ασπρο κουτι που πανω παιρνει τα dvd,στην μεση την δισκετα και κατω εχει 2 λαμπακια και το κουμπι που ανοιγει και της επανεκκινησης (ναι ξερω οτι δεν καταλαβατε τιποτα τωρα ) . Δεν εχω προβλημα να του κανω χειρουργειο ισα-ισα που το σκεφτομαι και μου αρεσει δεν θυμαμαι καν αν εχει ψυκτρα ο επεξεργαστης επανω..υπαρχει περιπτωση να μην εχει? πειτε μου για τα ανεμιστηρακια εχετε τιποτα φτηνο στο μυαλο σας?
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Για το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή έλεγα και εγώ, ενδέχεται να μην έχει αν είναι από την εποχή του νώε,το δικό σου αν είναι του 2004 σίγουρα έχει ανεμιστήρα στο cpu και αν δεν έχει άλλο ανεμιστήρα αυτό είναι που κάνει θόρυβο, καθάρισε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.