Προς το περιεχόμενο

Χουντίνι Εξαφάνιση !!

Toudor14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα reset network settings sto iphone4 που έχω (κομπλε μαμήσιο χωρις jailbreak κλπ) και ως δια μαγείας εξαφανίστηκε το option "Cellular Data Network" για να βάλω τον κωδικο για να έχω Mobile internet !! Έκανα ξανά reset network setings μπας και το εμφανίσει αλλά τα ίδια ..

Για δώστε καμιά ιδέα τι να κάνω ! ευχαριστω προκαταβολικά/

Δημοσ.

Το έκανα .. Το σύνδεσα να το φορτίσω αλλα τίποτα .. Άντε πείτε κανείς καμιά λύση ! Βαριέστε να γράφετε ? Αφού οι περισσότεροι είστε ξεφτέρια ! Άϊντε !!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Από καθαρή περιέργεια, λίγο που έψαξα, βρήκα ότι μπορείς να τροποποιήσεις το menu για APN (Data Network) και να το σετάρεις για τον πάροχο σου και με εναλλακτικό τρόπο...

Μπες unlockit.co.nz από τον safari του iPhone σου με wifi, και μετα μπες custom APN.

Διάλεξε την χώρα και τον πάροχο που θέλεις.

Δεν το χω κάνει, και δεν ξέρω αν δουλεύει σωστα.

Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις... Από το να κάνεις Restore όλο το λειτουργικό...

Δημοσ.

Restore του έκανα και πάλι τίποτα .. To option δεν υπαρχει .. εξαφανίστηκε για πάντα και αν δεν εμφανιστεί σε καμια εβδομάδα 8α το σπάσω το κινητο έχω ορκιστει ..

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Cellular Data Network εξαφανίζεται όταν η συσκευή σου κατεβάσει το update για carrier settings, οπότε πλεον δεν μπορείς να βάλεις APN ούτε και να ενεργοποιήσεις tethering κλπ. Έχω την εντύπωση πως αν το εγκαταστήσεις μια φορά μετά δεν μπορείς απαλλαγείς εύκολα από αυτό ούτε με restore κλπ. Εγώ με την Wind και το πακέτο ADSM που είχα στο iphone ήμουν μια χαρά, μέχρι που η Wind έγινε επισημα partner της apple και μου ήρθε ένα ωραιότατο carrier update και χάθηκαν όλα τα settings (μαζί και το tethering).

Άλλαξα συσκευή στη συνέχεια και από τότε όσο και να φωνάζει σε κάθε reboot για το update το γειώνω και έτσι έχω APN & tethering! :P

Δημοσ.

Άλλαξα συσκευή στη συνέχεια και από τότε όσο και να φωνάζει σε κάθε reboot για το update το γειώνω και έτσι έχω APN & tethering! :P

Δυστυχώς, στο επόμενο software update θα περιέχει ενσωματωμένα τα νέα carrier settings της Wind και δε θα μπορείς πλέον να κάνεις αυτό ο κόλπο. :(

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς, στο επόμενο software update θα περιέχει ενσωματωμένα τα νέα carrier settings της Wind και δε θα μπορείς πλέον να κάνεις αυτό ο κόλπο. :(

I know! Σε συζητήσεις με την Wind μου έχουν πει πως προσπαθούν να το αλλάξουν αυτό και να αφήσουν τουλάχιστον το tethering.

Update:

"Από εχθές είναι διαθέσιμη ανανεωμένη έκδοση των “ρυθμίσεων δικτύου” (Carrier Settings) για την WIND (έκδοση 10.2) που θα υποστηρίζουν την λειτουργία Tethering.

Πως ανανεώνονται τα Carrier Settings:

1) Όταν συνδεθεί η συσκευή με υπολογιστή το πρόγραμμα iTunes θα ενημερώσει αυτόματα ότι υπάρχουν διαθέσιμες ρυθμίσεις για την WIND και παραπέμπει τον πελάτη να τις εγκαταστήσει. Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να τις αποδεχθεί.

2) Μέσα από το μενού της συσκευής χωρίς να χρειαστεί ο χρήστης να κάνει κάτι μιας και εμφανίζεται αυτόματα μετά από 5 δευτερόλεπτα η σχετική ειδοποίηση απλά πηγαίνοντας ο χρήστης στο μενού Settings - General – About."

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λέτε ! έκανα restore και στο τέλος μου ζήτησε να κάνω το update για carrier settings και το έκανα γι αυτό παλι εξαφανίστηκε.. Ωστόσο το ιντερνετ του κιν μου (Wind f2Go ειμαι) παίζει κανονικά.. Αυτό με νοιάζει εμένα! Να έχω internet στο κιν μου όταν είμαι εκτος WI'FI κι ας μη μπορώ να σκαλίζω το cellular data network..

Το Cellular Data Network εξαφανίζεται όταν η συσκευή σου κατεβάσει το update για carrier settings, οπότε πλεον δεν μπορείς να βάλεις APN ούτε και να ενεργοποιήσεις tethering κλπ. Έχω την εντύπωση πως αν το εγκαταστήσεις μια φορά μετά δεν μπορείς απαλλαγείς εύκολα από αυτό ούτε με restore κλπ. Εγώ με την Wind και το πακέτο ADSM που είχα στο iphone ήμουν μια χαρά, μέχρι που η Wind έγινε επισημα partner της apple και μου ήρθε ένα ωραιότατο carrier update και χάθηκαν όλα τα settings (μαζί και το tethering).

Kύριε Billdanos , λες πως το Cellular Data Network εξαφανίζεται όταν η συσκευή κατεβάσει το update για carrier settings, οπότε πλεον δεν μπορείς να βάλεις APN ούτε και να ενεργοποιήσεις tethering κλπ.

Αν κι εφόσον αυτό, τότε πως έχω internet απο την κάρτα μου ? Πως τραβάει data αφού λέτε πως δε μπορώ να βάλω APN κλπ ??

Δημοσ.

Υπαρχει βεβαια παντα η λυση του jailbreak για την παρακαμψη τετοιων περιορισμων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Kύριε Billdanos , λες πως το Cellular Data Network εξαφανίζεται όταν η συσκευή κατεβάσει το update για carrier settings, οπότε πλεον δεν μπορείς να βάλεις APN ούτε και να ενεργοποιήσεις tethering κλπ.

Αν κι εφόσον αυτό, τότε πως έχω internet απο την κάρτα μου ? Πως τραβάει data αφού λέτε πως δε μπορώ να βάλω APN κλπ ??

Κύριε??? :P

Το περνάει μόνο του βρε αφού ξέρει ποιον provider χρησιμοποιείς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...