NeuroN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Προσπάθησα να κάνω iso καποια cd με drivers που έχω και έβγαλε error σε όλα. Τι παίζει?
TheELF Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Τι error έβγαλε;Σε όλα λες σε όλα τα cd;Τι cd είναι από αυτά που τα βρίσκεις μετά από χρόνια μέσα σε συρτάρια ξεχασμένα;
NeuroN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δε θυμάμαι τι έλεγε ακριβώς, κατι σύντομο ήταν error writing data ή reading data. Έβαλα το MagicIso και το έγραψε κανονικά, και αυτό στο ίδιο σημείο άργησε πολύ αλλα δεν κόλησε. Όχι δεν ήταν παλιό cd.
NeuroN Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 πφφφ το magiciso δεν διαβάζει ενα bin/cue που έχω ενω τα υποστηρίζει υποτιθεται. Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που τα κάνει καλα όλα αραγε?!.... το poweriso δε γραφει καλα το magiciso μολις κώλωσε σε ενα bin το clonecd δεν υποστηρίζει όλα τα φορματ τα daemon tools μου πήγαν χειρότερα απ ολα..
nikomas50 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 To Ultraiso τα κάνει όλα και έχει και τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικού δίσκου.
NeuroN Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 και για το ultraiso θα έγραφα αλλα δε θυμόμουν τι μου χε φταιξει σαυτό Προς το παρόν το magiciso μονο σε ενα bin κώλωσε, άλλα 3 τα άνοιξε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.