ektor7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 καλησπερα.εχω to RAzer naga special molten edition και δν μ εχει κανει ποτε ουτε ενα πηδηματακι γτ ειναι φυσιολογικο αν βαλεις το ποντικι π εχει 2πλο lazer πανω σε κολλες Α4 ι στο τραπεζι να σου κανει..χωρις ενα πολυ καλο mouse pad το ποντικι παει για φουντο...εγω θα σου προτινα: http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=4&cicid=129&cid=65+&mid=206&pid=27442 και μαζι http://www.getitnow.gr/prod/gaming/pc-gaming/high-end-gear/razer-destructor-pro-mouse-pad/prod462459/ Υ.Σ μν πας να πεξεις CS με ασυρματο καλυτερα σε ενσυρματο ...φιλικα γιωργος Αυτα που περιγραψα,αν προσεξες,ειναι στο wireless mode και οχι οταν το εχω με το συρμα!Εσυ εχεις μονο με το συρμα,οπως και ο αδελφος μου,που εχει το απλο naga! Και το εχω παντα στο mousepad της υπογραφης μου!
Εψιλάντης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δεν είναι αυτό που σου λέω εγώ ρε.Το Μπλακ οπς είναι πιο μικρό κιόλας με μικρότερες δυνατότητες!
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Φενεται εντιποσιακο,αλλα κατα ποσο εργονομικο θα ειναι...?Εγω εχω τις αμφιβολιες μου!
Εψιλάντης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Υποθέτω αρκετά με τα κατσαβίδια και τα σούπα μούπες....
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 οταν το παρεις τοτε θα εισαι 100% σιγουρος! Πραγματικα περασε καποια στιγμη απο το μυαλο,να το παρω,αλλα ημουν δωσμενος αλλου!
Εψιλάντης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Χαχαχαχα. Άντε να δούμε!!!Μήπως ξέρεις και κανά καλό σάιτ να το παραγγείλουμε από εξωτερικό χωρίς τελωνείο;;;
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εγω ψωνιζω απο αμερικα,λογο των συχνων καθοδων του θειου! Μονο το Epic το πηρα απο ευρωπη,λογο εγγυησης!
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτος ομως θα θελει τετοιο ανιψιο? Ο δικος μου οποτε θα κατεβει,προσπαθει να εξεφανιστει αλλα αδικος,τον ξετρυπωνω!
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ειμαι λιγο επιηκεις,μηπως και δε ξανα καταβει! Δυσκολες εποχες και πολλες οι "αναγκες"! Η λιστα ηταν λιγο μικρη τωρα,γιατι το αλλο ξαδερφι,του παραγγειλε ενα ολοκληρο desktop(εκτος τον case φυσικα)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.