Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν είπα κάτι τέτοιο, αλλά άμα δεν παίξεις cs μην πεις πως έχεις παίξει fps. Χαχαχα πλάκα κάνω Εννοείτε πώς έχω παίξει και δέν διαφώνησα μαζί σου απλά τα είπες με φόρα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν υπάρχουν και τοσο καλοί παίκτες στο counter. Έχω δει video που κάνει 30 killstreaks και στο τέλος σου λέει πως είναι φτιαγμένο και πως οι αντίπαλοι είναι η clan του.
Antonis3d Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν υπάρχουν και τοσο καλοί παίκτες στο counter. Έχω δει video που κάνει 30 killstreaks και στο τέλος σου λέει πως είναι φτιαγμένο και πως οι αντίπαλοι είναι η clan του. Προφανώς δεν το έχεις ψάξει πολύ το "άθλημα", μπες στο hltv.org να κατεβάσεις demo από τις κορυφαίες clan του κόσμου και άμα δεν σου μοιάζουν για καλοί παίχτες αυτοί τότε θα πηδηχθώ από το παράθυρο BTW, δεν υπάρχουν killstreaks στο cs παρά μόνο με ειδικά Plugins τα οποία φυσικά δεν χρησιμοποιούνται στα clan matches.
Εψιλάντης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Antonis3d ποιός είσαι συ ρε;Είσαι γνωστός στο cs(source πάντα)!;
Antonis3d Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Antonis3d ποιός είσαι συ ρε;Είσαι γνωστός στο cs(source πάντα)!; Όχι ρε, πιο source, καμία σχέση source με 1.6
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Προφανώς δεν το έχεις ψάξει πολύ το "άθλημα", μπες στο hltv.org να κατεβάσεις demo από τις κορυφαίες clan του κόσμου και άμα δεν σου μοιάζουν για καλοί παίχτες αυτοί τότε θα πηδηχθώ από το παράθυρο Προπαγάνδα, εκεί στήνονται στοιχήματα και ειμαι σιγουρος οχι απόλυτα πως εκεί υπάρχουν αυτά που είπα παραπάνω η γνώμη μου.
Antonis3d Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Προπαγάνδα, εκεί στήνονται στοιχήματα και ειμαι σιγουρος οχι απόλυτα πως εκεί υπάρχουν αυτά που είπα παραπάνω η γνώμη μου. Ψάξε στο youtube τότε, υπάρχουν άπειρα video, μερικά ονόματα παλιά και σημερινά: Spawn, XiZt, forestw0w, markelof, GeT_RiGhT και άλλοι πολλοί κορυφαίοι του είδους, αλλά να μην βγαίνουμε offtopic άμα δεις videakia από διάφορα tournaments όλοι αυτοί έχουν ποντίνικα όπως razer, roccat κτλ δεν νομίζω να τους λείπει το skill
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εγώ δεν είπα πως τους λείπει το skillZ η γνώμη μου ειναι πως δεν υπάρχουν τελειοι players.Τα ΑΙ ειναι καλύτερα.
Antonis3d Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εγώ δεν είπα πως τους λείπει το skillZ η γνώμη μου ειναι πως δεν υπάρχουν τελειοι players.Τα ΑΙ ειναι καλύτερα. Μπα με τίποτα, υπάρχουν video που δείχνουν Normal μη επαγγελματίες παίχτες να νικάνε τα bot στην ύψιστη δυσκολία ειδικά δημιουργημένη για πολύ απαιτητικούς χωρίς μεγάλη δυσκολία. AI μόνο στο σκάκι νικάει Φυσικά δεν υπάρχουν τέλειοι παίχτες ποιος το είπε αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μπα με τίποτα, υπάρχουν video που δείχνουν Normal μη επαγγελματίες παίχτες να νικάνε τα bot στην ύψιστη δυσκολία ειδικά δημιουργημένη για πολύ απαιτητικούς χωρίς μεγάλη δυσκολία. AI μόνο στο σκάκι νικάει Φυσικά δεν υπάρχουν τέλειοι παίχτες ποιος το είπε αυτό? To πήρες προσωπικά το θέμα
Antonis3d Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 To πήρες προσωπικά το θέμα Δεν βγάζω νόημα :S Running out of arguments?
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν βγάζω νόημα :S Running out of arguments? όπως σου είπε και ο φίλος πρίν, χαλάρωσε... παίξε το cs σου που σου αρέσει και άσε μας εμάς να παίζουμε κάτι πιο σύγχρονο για να περνάμε την ώρα μας ευχάριστα και όχι απαραίτητα για να δείξουμε οτι είμαστε οι καλύτεροι στο είδος... αν και πάλι το οτι εσύ θεωρείς το cs καλύτερο ή οι "σοβαροί" σου gamers, δεν είναι επιχείρημα... edit: επίσης για να είμαστε και ον τοπικ πριν έδωσα σε ένα λινκ ένα mouse που και πολλά dpi έχει και φωτάκια... και δεν κάνει και 100 ευρώ... και υπάρχουν αρκετά τέτοια. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002P8XN1S/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1VHKR5ZG7VXG5CV7KMT4&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.