Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Λοιπόν για τα περιφερειακά. Τα ακουστικά πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους. Όπως και το πληκτρολόγιο. Τώρα για ασύρματο ποντίκι , ε είναι ένα θέμα καθώς πληρώνεις αρκετή μόστρα. Πάντως από ένα σημείο και μετά (50 ευρώ και πάνω)είναι μικρές οι διαφορές και μετράνε αυτά που λέει ο lucid.Δε θα έδινα τόσα λεφτά για ποντίκι και ας έχω το G9 (το οποίο είναι σκυλί ως τώρα και είμαι ικανοποιημένος εδώ και 3 χρόνια) Καλύτερο παίχτη δεν σε κάνουν αλλά σε κάνουν να γουστάρεις την καθημερινή επαφή με το πισί.
Εψιλάντης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Dakonblackblade συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Και για εσάς παιδιά έχω να πω πως ναι είναι και η καύλα βέβαια!Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα ποντίκι 5600dpi είναι 800dpi.Βέβαια εσύ lucid μπορείς να είσαι πολύ καλός και να μην διακρίνεις διαφορά!Εγώ πες το και έκτη αίσθηση παρατηρώ έστω και ελάχιστη!Αλλά και επειδή ασχολούμαι πολύ με τα σούτερ και κυρίως με το css δεν τίθεται θέμα!Σίγουρα ο συνδυασμός ικανότητας με εφόδια είναι καλύτερος από την απλή ικανότητα!Αν εμένα με βολεύουν των άνω των 100Ε τι να κάνουμε;
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Με τα 3500dpi του deathadder δέν θα δείς διαφορά πιστεύω
Εψιλάντης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εγώ λέω να πάς στο Razer DeathAdder αν θές Razer Το έχω δει φίλε αυτό το ποντίκι και είναι πολύ καλό αλλά όπως είπα παραπάνω θέλω ένα ασύρματο και αφού το μάμπα προσφέρει την δυνατότα να βάλεις το καλώδιο αν δεις πως έχεις απώλειες με το ασύρματο με ελκύει περισσότερο....
Εψιλάντης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν με βολεύει καθόλου σε σχέση με το ρέιζερ και λότζιτεκ για ποντίκι εκτός από το G9 δεν το αντέχω.....Άσε που δεν πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του...
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ε τότε αφού λές ότι θές να έχεις και την επιλογή του ενσύρματου αναγκαστικά θα τα σκάσεις για Mamba ή Naga Epic
ektor7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δέν έχω παρα να συμφωνήσω με τον Luciddream Πάνω απο τα 50-60 ευρώ είναι καθαρά θέμα κ@υλας και μόνο, την δουλειά σου την κάνεις και με λιγότερα και μιά χαρά μάλιστα Υ.Γ. Σαφώς και υπάρχει διαφορά σε ένα mouse τον 20 με τον 70 ευρώ αλλα είναι και ανάλογα πώς το βλέπει κανείς Να συμφωνησω,να διαφωνησω,πραγματικα δε ξερω?Θα το αφηνω τοτε! Στο θεμα μας: Αν σκεφτεσε το πολυωρο gaming σε wireless mode,το συγκεκριμενο ποντικι,απλα θα σε ταλεπωρισει και θα σε απογοητευσει! Γιατι? ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ!
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αν εμένα με βολεύουν των άνω των 100Ε τι να κάνουμε; τίποτα, απλά πάς και τα παίρνεις.. και τα χαίρεσαι.. σίγουρα όπως είπε ο φίλος απο πάνω θα σου δίνουν έναν λόγο παραπάνω για να ασχολείσαι με το pc. απλά μην απογοητευτείς μετά επειδή δεν έχουν "καλές επιδόσεις στο gaming" φοβάμαι.. και δεν είμαι πολύ καλός, απλά προσπάθησα πολύ και έφτασα σε ένα επίπεδο. υπάρχουν άλλοι που έχουν προσπαθήσει περισσότερο η που είναι μεγαλύτερα ταλέντα και είναι καλύτεροι. όπως είπε και ο Ayrton Senna... Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's.
ektor7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ε τότε αφού λές ότι θές να έχεις και την επιλογή του ενσύρματου αναγκαστικά θα τα σκάσεις για Mamba ή Naga Epic Ειναι και το G700 της logitech!
Εψιλάντης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Luciddream ναι είναι όπως είπα και θέμα αν εσύ το ευχαριστιέσαι.Αλλά κατά 90% είναι η ικανότητα που λες και εσύ,το υπόλοιπο 10 είναι στο πισί!Και όσο για το τελευταίο ένα έχω να πω φίλε ektor7 το μάμπα έχει και καλωδιάκη οπότε αν μου πέσει η μπαταρία κάνω ένα τσακ και είμαι κομπλάς!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.