Kolydaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γεια σας. Εχω ενα Touch Screen LG κινητο το οποιο σημερα παρουσιασε το εξης προβλημα: Οπου και να πατησω πανω στην οθονη πατιεται παντα συγκεκριμενο σημειο το ιδιο καθε φορα. Δηλαδη ειτε πατησω μενου ειτε μνματα αυτο με βγαζει στον καταλογο. Λετε να μπορω να κανω κατι μονος μου η να το πεταξω? Ευχαριστω ΥΓ Ελπιζω να γραφω στη σωστη κατηγορια
g4matis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 προσπαθησε αρχικα να κανεις calibration...αν οχι πας για νεο touch screen...ποιο lg εχεις?
Kolydaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν θυμαμαι το μοντελο (πριν 2 χρονια το πηρα) οταν λες calibration?
opera Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 μάλλον πρόβλημα στην resistive οθόνη πρόκειται και εμένα παρουσίασε το 5800 XM,αν δεν έχεις εγγύηση ψάχνεις στο ebay για ανταλλακτικό αλλά δε ξέρω αν συμφέρει και αν πιάνουν τα χέρια σου να το επισκευάσεις.
lambroukos13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ας μας πει πρωτα τι μοντελο ειναι! ισως μπορω να τον βοηθησω λογω stock ανταλλακτικων....
Kolydaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω παιδες αλλα θα το παω για πεταμα. Θα βαλω ενα πιο παλιο. Θενκς!
eu@ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 στα touch lg οι οθονες ειναι περιορισμενης χρονικης διαρκειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.