Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για συνθεση pc

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με την σύνθεση της καρμεν για κάρτα γραφικών επίσης μπορείς να πας και σε μια 6850 άλλα η τιμής της 6870 έχει πέσει αρκετά οπότε αξίζει

Ναι βρε raf απλά επειδή δεν το βλέπω να ξέρει και πολλά το παλικάρι ας μην πάει σε custom υδρόψυξη στο άλλο θέμα να βάλει μια καλή αερόψυχτρα και να πάρει μία dell οθόνη. Δεν νομίζω να τα καταφέρει με την custom.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως αν είναι να πάει σε custom ας μην βάλει τον ssd και ας βάλει την οθόνη. Το θεωρώ αμαρτία...

Δημοσ.

Η Noctua είναι κορυφαία για μένα το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι οτι είναι τεράστια ,αν δεν σε πειράζει αυτό πάρτην αν ναι πάρε την H70.

ΥΓ:Δεν σημαίνει οτι επειδή τώρα είσαι άσχετος δεν θα το προσπαθήσεις ποτέ απλώς σου το λεμέ για να μην χαλάσεις τίποτα και μετά κλαις τα λεφτά σου ;)

Δημοσ.

Aυτο ειναι δηλαδη οσο το παλιο μου το pc χαχ0α0χα0χ0

το vision studio αμα παραγκειλο ολα αυτα ποσες μερες θα κανει να τα φερει (οχι αμα θα τα παραγκειλω) ::P

Δημοσ.

Aυτο ειναι δηλαδη οσο το παλιο μου το pc χαχ0α0χα0χ0

το vision studio αμα παραγκειλο ολα αυτα ποσες μερες θα κανει να τα φερει (οχι αμα θα τα παραγκειλω) ::P

Αν δεν στο στήσουν αυτοί νομίζω καμιά βδομάδα......

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για ολα και το κυριοτερο ευχαριστο για το καλυτερο pc που θα εχω παρει ποτε xD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...