Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη αγορα ή φιαξιμο και πως?

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες συγνωμη κιολας αλλα το παραφουσκωσατε το θεμα,και με 2πλο ψυγειο μια χαρα δουλεια θα κανει και με αντλια phobya 800αρα επισης,βγαινει και στα 230€ με εξισου πολυ καλη συμπεριφορα.

Μιλαμε μονο για cpu block ετσι;

Μια χαρα τα παει και το 2πλο radiator.

Επισης μπλοκ υπαρχει και λιγο πιο φτηνο της alphacool, δε νομιζω ο φιλος μας να ψαχνει να στραγγιξει και τον τελευταιο βαθμο σε ψυξη απο το συστημα.

Sent from my iPhone 4 using Insomnia

8ano επειδή είδα τα υπόλοιπα parts σου. Δεν παίρνεις μια Η70 ή μια καλή αερόψυχτρα και με τα 200 που μένουν να πάρεις την 23άρα Dell Και να είσαι αρχοντας;

+1 αν δουλεψεις stock συχνοτητα η δεν πας για πολυ oc

Sent from my iPhone 4 using Insomnia

Δημοσ.

ψυγειο 240

αντλιο τανκ

Μπλοκ

6 Χ ρακορ

2m χ σωληνας

υγρο

2 χ ανεμιστηρες ή 4 για push pull

συνολο 196 ευρω μαζι με 2 ανεμιστηρες +16 ευρω για 4 ανεμηστηρες.

την δουλεια σου πιστευω οτι θα την κανεις αλλα δεν μπορεις να βαλεις πολλα πραγματα μετα πανω πχ gpu,mobo κλπ χωρις να αλλαξεις αντλια και να βαλεις εστω αλλο ενα διπλο ψυγειο.

Δημοσ.

8ano επειδή είδα τα υπόλοιπα parts σου. Δεν παίρνεις μια Η70 ή μια καλή αερόψυχτρα και με τα 200 που μένουν να πάρεις την 23άρα Dell Και να είσαι αρχοντας;

h70???? δεν εχο ιδεα τι ειναι και ποσο κανει απο αεροψυκτρα δηλαδη τι προτινης

ψυγειο 240

αντλιο τανκ

Μπλοκ

6 Χ ρακορ

2m χ σωληνας

υγρο

2 χ ανεμιστηρες ή 4 για push pull

συνολο 196 ευρω μαζι με 2 ανεμιστηρες +16 ευρω για 4 ανεμηστηρες.

την δουλεια σου πιστευω οτι θα την κανεις αλλα δεν μπορεις να βαλεις πολλα πραγματα μετα πανω πχ gpu,mobo κλπ χωρις να αλλαξεις αντλια και να βαλεις εστω αλλο ενα διπλο ψυγειο.

αμα δεν βρω αυτα που μου προτινει η κοπελια θα σε προτιμισω γιατι μου φενεται πολυ καλο το συστηματακι

Δημοσ.

Φυσικα και για να μην παρεξηγηθω(!) γιατι κολλησα να σου το πω και εγω για να μην χαλασεις πολλα λεφτα σιγουρα αν δεν ψαχνεις (οπως λενε) πολλους βαθμους κατω κατι σαν την H50,H70 νομιζω οτι εχουν βγει πολλες τετοιες σιγουρα θα αξιζε τον κοπο!

Δημοσ.

ναι και εγω για το βλεπω ομος δεν βρισκ ενα σιτε που να μπορω να τη αγορασω παντου λενε εξαντλημενο αν μποροσυες να βοηθησες με καπιο λινκ

Δημοσ.

τι θερμοκρασιες θα πετυχενω? μπενει σε s 1155 ??

10C κάτω από αέρα περίπου.

εγω θα λεγα ου μπλεξεις

πρεπει να εισαι πολυυ προχωρημενος χρηστης και να χεις ορεξη να υποστεις τεραστιες συνεπειες απο τα λαθη

πχ διαρροες,βραχυκυκλωματα,βλαβες στο συστημα κλπ

καλυτερα παρε μια πολυ καλη αεροψυκτρα και θα σου περισσεψουν και λεφτα

Εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Όρεξη να έχεις και μαθαίνεις. Και εγώ όταν ξεκίνησα δεν ήξερα καν ποια είναι η σωστή σειρά των Parts της υδρόψυξης. Διαβάζεις λίγο, ρωτάς και όλα κομπλέ. Εδώ μικρά παιδάκια τα στείνουν αυτά, δεν είναι τόσο δύσκολο.

Πριν τα βάλεις τα πράγματα στο σύστημα σου, τα κάνεις πρόβα απ' έξω αν δεν είσαι σίγουρος.

Κατά τη γνώμη μου καλό είναι το σύστημα της υδρόψυξης να έχει λίγο "αέρα" και για άλλα Parts, γι' αυτό προτείνω 3πλό ψυγείο minimum.

Δημοσ.

ετοιμα συστηματα

Συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο τραγικό δοκιμές κσι διάβασμα και όλα γίνονται χωρίς να υπάρξουν θύματα! Αφού πας για νέο pc πιστεύω καλύτερα να ρίξεις λεφτά στο hardware που αλλαζει δυσκολότερα και αφού αργότερα δεις ότι ο αέρας δεν είναι αρκετός το γυρίζεις στο νερό. Και λάβε υπ όψιν σου ότι υπάρχουν πολύ καλές αεροψυκτρες που βγάζουν τις ίδιες θερμοκρασίες με τις έτοιμες υδροψυξεις.

noctua

megahalems

Δημοσ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19363&cat=7

Φιλε αυτο εδω με ειχε αποσχολησει στο παρελθον αμα βαλω ενα τετιο τι θερμοκρασιες θα εχω αα και το μεγαλο ερωτημα θα χοραει εδω

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-430-Black-Case-RC-430-KWN1.htm ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...