Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη αγορα ή φιαξιμο και πως?

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά λοιπόν επειδή εγώ σε λίγο καιρό θα φτιαξω ένα pc θέλω να μου δώσετε πληοφορίες για υδρόψυξη γιατι τόσο χρονια δούλευα με ψήκτρες και τα λοιπά αν μπορείτε να μου προτείνεται κάτι κιόλας έτοιμο κανένα πρόβλημα (εκεί γύρο στα 100 euro υπολόγιζα ότι θα πάει) η αν γίνετε να μού πείτε ακριβώς τι πρεπει να πάρω για να φτιαξω μια δικια μου υροψυξη

Ευχαριστω

Δημοσ.

Σίγουρα η custom θα είναι καλύτερη αλλά δεν ξέρω αν με 100 euro βγαίνει κάτι... Μόνο για επεξεργαστή τη θες;

Δημοσ.

300 Ευρώ να υπολογίζεις.

3πλό ψηγείο

καλή αντλία

ένα καλό μπλοκ

ρεζερβουάρ

λάστιχα και δεματικά

Αν τα έχεις πες μας το ok, να συνεχίσουμε.

Δημοσ.

300??? ολοι μου λεγανε 100 τεσπα απο που μπορω να τα βρω ολα αυτα που μου ειπες?

Δημοσ.

CPU Block:

Αυτό ή αυτό.

Το δεύτερο έχει καλύτερο Mount. Καλύτερη εγκατάσταση με λίγα λόγια. Θα πατήσει σίγουρα καλά. Το πρώτο θέλει λίγο μαγκιά για να το εγκαταστήσεις. Φαίνεται νομίζω και με το μάτι.

Αντλία:

Αυτή. Ρυθμιζόμενη ροής.

Ρεζερβουάρ:

Αυτό ή κάποιο άλλο που σου αρέσει ή χωράει στο PC σου.

Ψυγείο:

3πλό στο οποίο μπορείς να βάλεις 3 ήσυχους 120άριδες 1000στροφών και να είσαι τζετ.

Υπολόγισε δεματικά, ρακόρς, λάστιχα, κλπ...

Δεν το φτάσαμε το 300άρι?

Δημοσ.

ορεος λοιπον επιδη δεν θελω να κκανω τσαπατσουλιες στο καινουργιο pc θα το κανωαυτο ειναι μονο για cpu ετσι? και κατι ακομα τι θερμοκρασιες θα πετυχενω δηλαδη?α και αν μπενει σε s 1155

Δημοσ.

εγω θα λεγα ου μπλεξεις

πρεπει να εισαι πολυυ προχωρημενος χρηστης και να χεις ορεξη να υποστεις τεραστιες συνεπειες απο τα λαθη

πχ διαρροες,βραχυκυκλωματα,βλαβες στο συστημα κλπ

καλυτερα παρε μια πολυ καλη αεροψυκτρα και θα σου περισσεψουν και λεφτα

Δημοσ.

8ano επειδή είδα τα υπόλοιπα parts σου. Δεν παίρνεις μια Η70 ή μια καλή αερόψυχτρα και με τα 200 που μένουν να πάρεις την 23άρα Dell Και να είσαι αρχοντας;

Δημοσ.

λοιπον επιδη εχω μαθημα στειλτε εσις λινκ και θα μπω να δω ευχαριστω για ολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...