Raf_uRecken Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα Παιδιά! Πριν λίγες μέρες όταν πήγα στο σπίτι του αδερφού μου, μου έδωσε αυτό εδώ.. και μου είπε ότι Αν μπορώ να του περάσω Linux Server μέσα! Όταν τον ρώτησα τι είναι αυτό ( κυριολεκτικά δεν έχω ιδέα..άλλωστε και αυτός είναι ο σκοπός του topic ) μου λέει ψάξτο μονος σου! Anyway.. το θέμα είναι πως ναι μεν ωραίο να μπεις στην διαδικασία του ψαξίματος.. αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση.. δεν έχω καμια ιδέα στο τι να search-άρω στο google και τα λοιπά γιαυτό και σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ εσάς τα παιδιά του Insomnia που λογικά/ίσως να ξέρετε τι είναι αυτό. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω..Πως μπορώ εγώ να το χρησιμοποιήσω αυτό ; Ευχάριστο προκαταβολικός
Raf_uRecken Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Link Ευχάριστο πολύ για το Link Θάνο θα το διαβάσω για να δω τι παίζει με αυτό εδώ
dimitris_pa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 φαίνεται ότι ο αδερφός σου δεν ξέρει τίποτα... γιατί αυτό δεν είναι ούτε υπολογιστής άλλα ούτε server για να του κάνεις εγκαταστήσει λειτουργικό σύστημα, έχω την εντύπωση ότι ούτε σκληρό δίσκο δεν έχει η παίρνει, και ότι είναι για protection. Δηλαδή είναι compoment(προσθετο) για server..... άλλα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις συνδέοντας εκεί που λέει console με τον υπολογιστή σου στην θύρα ethernet και ανοίγοντας έναν φυλλομετρητη να γράψεις πάνω την ip του και να μπεις (λογικά), αλλα πιστεύω ότι θα σου ζητήσει κωδικό.... φιλικά πάντα. φαίνεται ότι ο αδερφός σου δεν ξέρει τίποτα... γιατί αυτό δεν είναι ούτε υπολογιστής άλλα ούτε server για να του κάνεις εγκαταστήσεις λειτουργικό σύστημα, έχω την εντύπωση ότι ούτε σκληρό δίσκο δεν έχει η παίρνει, και ότι είναι για protection. Δηλαδή είναι compoment(προσθετο) για server..... άλλα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις συνδέοντας εκεί που λέει console με τον υπολογιστή σου στην θύρα ethernet και ανοίγοντας έναν φυλλομετρητη να γράψεις πάνω την ip του και να μπεις (λογικά), αλλα πιστεύω ότι θα σου ζητήσει κωδικό.... φιλικά πάντα.
Raf_uRecken Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 φαίνεται ότι ο αδερφός σου δεν ξέρει τίποτα... γιατί αυτό δεν είναι ούτε υπολογιστής άλλα ούτε server για να του κάνεις εγκαταστήσει λειτουργικό σύστημα, έχω την εντύπωση ότι ούτε σκληρό δίσκο δεν έχει η παίρνει, και ότι είναι για protection. Δηλαδή είναι compoment(προσθετο) για server..... άλλα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις συνδέοντας εκεί που λέει console με τον υπολογιστή σου στην θύρα ethernet και ανοίγοντας έναν φυλλομετρητη να γράψεις πάνω την ip του και να μπεις (λογικά), αλλα πιστεύω ότι θα σου ζητήσει κωδικό.... φιλικά πάντα. πάντα δεκτά τα σχολεια όχι ok ο αδερφός μου ξέρει αρκετά πράματα.. ίσως να το είπε πιο πολύ για να μπω στην διαδικασία να το ψάξω και να βρω τι είναι αυτό ώστε να καταλάβει αν πραγματικά το έψαξα η όχι αλλα ok! thanks για την γνώμη σου! θα ολοκληρώσω και την ανάγνωση στο link που μου δόθηκε και θα σχηματίσω μια καλύτερη γνώμη!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εγώ περίμενα για κανα UFO :shock: Με αυτόν τον τίτλο
cabdik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εγώ περίμενα για κανα UFO :shock: Με αυτόν τον τίτλο δεν ειπε "ιπταμενο".....!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 δεν ειπε "ιπταμενο".....!!!!!! Μπορεί να είναι υπόγειο που βγήκε στην επιφάνεια
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 κοινως κατι σαν ψιλο firewall.σαν ....γιατι γενικως κανει αρκετα πραγματακια σαν antivirus anti trojan Κτλ
Raf_uRecken Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μπορεί να είναι υπόγειο που βγήκε στην επιφάνεια χαχα!! κοινως κατι σαν ψιλο firewall.σαν ....γιατι γενικως κανει αρκετα πραγματακια σαν antivirus anti trojan Κτλ ναι σε αυτο το συμπέρασμα κατέληξα και γω! Υ.Γ Thx Για το Title Change
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.