merv6993 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το dvd player μου , δεν διαβάζει το μενού μόνο το δείχνει χωρίς να μπορώ να επιλέξω τους υπότιτλους . Με το που ξεκινάει βγάζει το μενού χωρίς να μπορώ να διαλέξω τίποτα σαν να μην το διαβάζει . Την μετατροπή την έκανα με το convertxtodvd . Και την ταινία την έχω βάλει σε USB και όχι σε cd μήπως αυτό φταίει ;
fotobave Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 το προγραμμα το μετατρεπει για να το γραψει σε DVD,για USB καλυτερα να ειναι .avi ή divx..
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Προφανώς το dvd διαβάζει το μενού σαν αρχείο βίντεο και το προβάλει έτσι. Αφού παίζει το dvd σου από usb γιατί δεν αφήνεις την ταινία σε avi και να βάλεις μαζί τους υπότιτλους να τελειώνεις; Αν δεν παίζει τους υπότιτλους ή δεν σε ικανοποιεί το μέγεθος μπορείς να τους ενσωματώσεις με το avi recomp.
merv6993 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 το avi recomp το κατεβασα και έκανα κανοκικά μια ταινια αλλά μετά πηγα να κάνω αλλες 2 και μολις τελιωνε την μετατροπή μου εβγαζε failed μπορεις σε παρακαλώ να με βοηθήσεις
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 το avi recomp το κατεβασα και έκανα κανοκικά μια ταινια αλλά μετά πηγα να κάνω αλλες 2 και μολις τελιωνε την μετατροπή μου εβγαζε failed μπορεις σε παρακαλώ να με βοηθήσεις Σκέτο failed; Κάνα κάτι παραπάνω;Με σκέτο failed μπορεί να φταίνε τα πάντα. Μήπως τα άλλα δύο είναι προστατευμένα;Αυθεντικά;
merv6993 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 οχι δεν ειναι αυθεντικά . μολης το βγαλει θα ανεβασω εικονα
fotobave Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ειδες να σου γραψει "done"οταν τελειωσες με την πρωτη μετατροπη, στην καρτελα Queue στο κουτακι απο κατω στη στήλη status;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.