Προς το περιεχόμενο

30% έκπτωση από getitnow

djcat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μωρε αξιζει...

ΑΛΛΑ '' Η προσφορα απευθυνεται σε καταναλωτες και αφορα 1 παραγγελια εως 500ευρω μεχρι 30/6/2011..''

Γ@μω την τυχη μου δεν μπορουσαν να το κανουν μεχρι 1000ευρω για να επαιρνα κανενα λαπτοπακι που θελω;; :P

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η έκπτωση 30% δεν αφορά τα είδη τεχνολογίας, αλλά τα είδη που περιγράφονται στο 2ο Βήμα (σπιτιού, υγείας, άθλησης κτλ).

Η διαφήμιση λέει ότι αγοράζοντας κάποιο είδος τεχνολογίας αποκτάς έκτπωση 30% στα είδη του 2ο Βήματος.

Δημοσ.

το χειροτερο δεν ειναι οτι ειναι μεχρι 500 ευρω (θα αγοραζα το ipad αμα ηταν) αλλα το θεμα ειναι πως η εκπτωση αναφερεται μονο στις κατηγοριες προιοντων που αναγραφονται στο 2ο Βημα. Και καμια απαυτες δεν εχει να κανει με τεχνολογικα προιοντα. Κυμμαινονται απο μιξερ κουζινας μεχρι ρολογια και κοσμηματα

Δημοσ.

πως ακριβως παιρνεις την εκπτωση?

εβαλα 2 προιοντα στο καλαθι αλλα δε βλεπω να λεει εκπτωση καπου..

Δημοσ.

Πρωτα παιρνεις ενα τεχνολογικο προιον (απο 0.99ευρω και ανω) και μετα πας στο 2ο βημα και παιρνεις οτι θες απο την 2η κατηγορια.

Δημοσ.

ναι οκ..επρεπε να ημουν συνδεδεμενος :P

η εκπτωση ισχυει για 1 προιον απο το 2 βημα ή για οσα θελω?

Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά το Citizen Promaster automatic (NY0040-09EE) απο 169€ (που είναι και η χαμηλότερη στο skroutz) βγαίνει στα 118,3€. :-D :devil:

http://www.skroutz.gr/c/334/rologia-xeiros-watches.html?keyphrase=promaster

Tσιμπημενο

http://cgi.ebay.com/Citizen-Men-PROMASTER-Diver-Watch-Express-NY0045-05EB-/260792566006?pt=Wristwatches&hash=item3cb872c0f6

Δημοσ.

Αναφέρθηκα για τιμές Ελλάδας. Επίσης το χρυσαφί δεν είναι του γούστου μου. :-D

Τhanks πάντως αλλά το χτύπησα είδη. :P

(edit: τώρα που το είδα στο description που παρέθεσες αναφέρει quartz ενώ το συγκεκριμένο είναι automatic. :)

Eπιπλέον αν συμπεριλάβουμε το shipping + την αναμονή + το πιθανό τελωνείο, δεν νομίζω ότι συμφέρει.)

Δημοσ.

(edit: τώρα που το είδα στο description που παρέθεσες αναφέρει quartz ενώ το συγκεκριμένο είναι automatic. :)

Αν δεις ομως τη φωτο, αναφερει automatic !!! Κατα τα λοιπα, συμφωνω μαζι σου...

Δημοσ.

Ναι αλλά όταν γίνονται λάθη στις περιγραφές υπάρχει και μια σχετική καχυποψία αν και το συγκεκριμένο μοντέλο NY0045-05EB είναι όντως αυτόματο. :-D

http://www.superchrono.com/index.php?main_page=product_info&cPath=3_32&products_id=744

Πάντως σε κάθε περίπτωση η τιμή του τύπου στο ebay είναι πολύ χαμηλή που μου κάνει σε used.

Σαν κάτοχος ενός aqualand τα τελευταία χρόνια το οποίο είναι σκυλί αλλά quartz δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω την προσφορά να περάσει. Πολύ ευχαριστημένος απο την σειρά divers της citizen και πόσο μάλλον για ένα αυτόματο. :)

Δημοσ.

αν δεν το φορας συνεχεια δε κραταει ουτε 2μερες την ωρα.

τουλαχιστον το δικο μου. & εκανα & ρυ8μιση σε τεχνικο παλι τα ιδια.

& δεν ειναι απο ebay. oταν σου ερ8ει πες πως τα παει απο reserve.

η citizen επισημα τα εχει καταργησει εδω & καμμια 10ετια. τωρα που τα βρισκουν

ακομα δε ξερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...