Tmark Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Τουλάχιστον παιχνίδι στρατηγικής. Ένα adventure/rpg θα μπορουσε να γίνει.
theomalegan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μερικα πραγματα απλα δεν γινονται.Το -κατ' εμε αξεπεραστο- Game Of Thrones δεν ηταν μαχες και στρατοι,αλλα διαλογοι,χαρακτηρες,ανωμαλιες,δολοπλοκιες,προδοσιες και υποθεση που δεν μπορουν να γινουν παιχνιδι. Συμφωνώ όλη αυτή η υπερπαραγωγή στηριζόταν όχι μόνο στην σκηνοθεσία και την ηθοποιία αλλά και σε όλα όσα αναφέρεις.
talidipa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ε λογικό. Όσο καλή σκηνοθεσία και φωτογραφία κι αν αέχει μια σειρά, αν οι χαρακτήρες δεν τραβάνε τότε απλά θα ήταν αλλη μια πολεμική ταινία. Από οσο λέτε όμως καταλαβαίνω ότι έχου δώσει ρέστα όλοι σε αυτή τη σειρά.
Pansp32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μετά από 2 μήνες επαναφέρετε topic? Βασικά δεν είναι ότι δεν γίνεται να φτιαχτεί ένα καλό παιχνίδι με το (πλέον βαρύ) όνομα Game of thrones αλλά το κακό είναι ότι αυτοί πήγαν να επωφεληθούν από την μεγάλη προβολή και αποδοχή της σειράς που είχε. Έτσι βγήκε αυτό που βγήκε. Δυστυχώς πολλές φορές το κάνουν αυτό. Ενώ θα μπορούσαν να κάτσουν λίγο παραπάνω και να φτιάξουν ένα παιχνίδι υπερπαραγωγή. Αμ δε..
talidipa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 για το παιχνίδι δεν ξέρω αλλά για τη σειρά όσο έχω δει πεταχτά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό από τα σκηνικά!
prophet 16 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας κατεβασα απο το steam το game of thrones genesis και εκει που το τρεχω παιζει κανονικα το βιντεο του παιχνιδιου ομως οταν τελειωνει και παει να με βγαλει στο menu μου λεει ελενχος για λυση στο προβλημα και μετα κλεισιμο προγραμματο πιστευα οτι φταιγανε η drivers και ετσι με το driver max αναβαθμισα την καρτα γραφικων και ηχου μηπως μπορειετε να μου πειτε τι φταιει το pc μου ειναι dell με i5 intell 4 gb ram και 2.27 gh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα