Προς το περιεχόμενο

A Game Of Thrones-Genesis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο ανόητοι είναι να μην έχουν βγάλει ένα demo? Αν είχαν βγάλει demo και ήταν καλό, θα το χτυπούσα άμεσα από το steam, αλλά 39 ευρώ για παιχνίδι που δεν έχω δει, δεν προτίθεμαι να σκάσω.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπόρεσα και το είδα. Μου θυμίζει πολύ το Seven Kingdoms. Πολύ μεγάλο βάρος σε διπλωματία, συμμαχίες, δολοφονίες, γάμους κλπ χωρίς resources, και από εκεί και πέρα όταν ξεσπάσει πόλεμος είναι ψιλοχαοτικά τα πράγματα. Πολύ ενδιαφέρον gameplay που επιτρέπει προδοσίες, αντικατασκοπεία, πολλαπλές προσεγγίσεις κλπ (αγοράζεις πχ μονάδες για stealth και συμμαχίες ή πας με στρατό?) και δεν το βλέπουμε συχνά. Οπτικά είναι δυστυχώς εντελώς generic, δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά και μου φάνηκε και αδικαιολόγητα βαρύ για το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει πολύ τον κόπο αλλά δεν είναι RTS μάχης και δεν είναι πολύ βασισμένο στη σειρά. Μεταφέρει όμως πολλές πληροφορίες από τα βιβλία.

Δημοσ.
σε διπλωματία, συμμαχίες, δολοφονίες, γάμους

τώρα είπες τις μαγικές λέξεις για να το τιμήσω. Περιμένω όμως και άλλες εντυπώσεις για να κατασταλάξω.

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα το tutorial και ένα House vs House.

Δεν είναι κακό αλλά έχει μερικά πράγματα που με χαλάνε.Πχ στο House vs House ανάλογα με το χάρτη είναι στάνταρ και τα Houses που παίζεις.Πχ στο τάδε map έχει μόνο Baratheon vs Arryn.

Επίσης οι μάχες είναι γτπ.Όποιος περίμενε επικές μάχες στο Westeros θα πάρει τα @@ του :shock:

Νικάς φτάνοντας 100 πόντους στο Prestige και δε μπορείς να καταλάβεις το Feudal Home του αντιπάλου.Επίσης στο game που έπαιξα(αλλά είδα και από άλλους παράπονα πάνω σε αυτό το θέμα) ήμουν ήδη κοντά στο 100 όταν άρχισε ο πόλεμος οπότε ουσιαστικά δεν έπαιξε και πολύ ρόλο.Άσε που αν γίνει πόλεμος δε μπορείς να κάνεις πάλι ειρήνη.Ακόμα δεν έχει πέρα από τη δυσκολία και το χάρτη δε μπορείς να αλλάξεις κάποια άλλη επιλογή.

Campaign δεν έπαιξα.

Ένα παράπονο ακόμα είναι ότι δεν έχει ανάλυση πάνω από 1920x1200 :-(

Σε γενικές γραμμές αν δε το έλεγαν Game of Thrones και το βρεις μέχρι ένα 20αρικάκι(όσο το πήρα από το Amazon δηλαδή) τότε αξίζει μια ματιά γιατί έχει κάποιους ενδιαφέροντες μηχανισμούς.Ωστόσο για το βαρύ όνομα του πιστεύω ότι είναι πολύ προχειροδουλειά ή καλύτερα θα έλεγα ότι είχε καλές προοπτικές αλλά δεν ήταν skilled enough οι προγραμματιστές του για να φέρουν σε πέρας την αποστολή.

ΥΓ.Ελπίζω να το πάρει η Creative Assembly κάποια στιγμή το franchise να χαρούμε ξύλο :-D

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έπαιξα house VS house αλλά προχώρησα το Campaign.

Είναι το χειρότερο campaign που έχω δει ποτέ σε RTS. Λίγες πίστες, σύντομες αποστολές, όσες βασίζονται στη μάχη είναι τραγικές επειδή η μάχη είναι σκέτο ντου και ξύλο και πολλές φορές η πίστα τελειώνει εκεί που περιμένεις τη συνέχεια. Έχω φτάσει πάντως σε μια πίστα που φαίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά είναι πολύ κοντά στο τέλος.

Ελπίζω το House vs House να αξίζει, γιατί η φάση με κατασκόπους, δολοφόνους, συμμαχίες κλπ αξίζει αρκετά.

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι χρησιμοποιεί τη προστασία tages π ακόμα δεν έχει σπάσει κ σε άλλα παιχνίδια οπότε μην το περιμένετε σύντομα..(ελπίζω να βγω λάθος!)

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι χρησιμοποιεί τη προστασία tages π ακόμα δεν έχει σπάσει κ σε άλλα παιχνίδια οπότε μην το περιμένετε σύντομα..(ελπίζω να βγω λάθος!)

Και μόλις θα σου έγραφα ότι το έχουν σνομπάρει οι 'φίλοι' μας (ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα τους είχε πάρει τόσο καιρό αν μιλούσαμε για τα Batman: AC και Skyrim, ακόμη και να είχαν Tages protection), είδα ότι μόλις έδωσαν φως οι eFeLTi. ;)

Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Καιρός τότε να πώ στον θείο μ να το φέρει.

Αν κ games όπως το cycling manager tour de france χρησιμοποιούν την ίδια προστασία κ δεν έχουν σπάσει ακόμα(μάλλον κανείς δεν ενδιαφέρετε γι αυτα - όπως είπες μάνο :mrgreen: )..

Δημοσ.

μα καλα πηγαν και βαλαν στο video options 2 επιλογες;

μια για αναλυση και μια και καλα ολα τα αλλα;

εμεις που παιζουμε σε full hd δλδ και εχουμε κολληματα με την high λεπτομερια πρεπει να τα βαλουμε ολα στο Low;

πανε και δινουν τετοια παιχνιδια , απο δω και απο κει...

Δημοσ.

Μερικα πραγματα απλα δεν γινονται.Το -κατ' εμε αξεπεραστο- Game Of Thrones δεν ηταν μαχες και στρατοι,αλλα διαλογοι,χαρακτηρες,ανωμαλιες,δολοπλοκιες,προδοσιες και υποθεση που δεν μπορουν να γινουν παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...