NIKDES Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 παιδια εχω ενα λαπτοπ το οποιο μου το εφεραν απ[ο γερμανια.δραμα.ειναι hp και του περασα τα windows 7 αλλα δεν μου ανοιγει την καμερα.πως μπορω να την εγκαταστησω.κοιταξα απο πισω για κωδικους αλλα οι αριθμοι που γραφει δεν ταιριαζουν σε καποιο μοντελο για να το βρω και να κατεβασω τους drivers.τι να κανω?
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 αποκλειεται πουθενα να μη σου λεει το μοντελο. ψαξε και πες μας...
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 http://www.google.gr/#sclient=psy&hl=el&source=hp&q=hp+g62&aq=f&aqi=g5&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=43670ca2a08647f6&biw=1600&bih=799 απ'οτι μπορεις να δεις υπαρχουν πολλα διαφορετικα μοντελα g62
NIKDES Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 θελω να μπω στο μσν και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η καρτα γραφικων και δεν ανοιγει την καμερα.τι κανω?
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 θελω να μπω στο μσν και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η καρτα γραφικων και δεν ανοιγει την καμερα.τι κανω? drivers update αφου ομως δεν ξερεις ποιο μοντελο εχεις για να κατευασεις τον συγκεκριμενο δριωερ, κατευασε το driver robot ή robot driver το οποιο θα σου κανει αυτοματως απντειτ τους ντραιβερς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.