Προς το περιεχόμενο

Fritzbox 7170 + Fax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου θα ηθελα να με βοηθησει καποιος που χρησιμοποιεί το εν λόγω ρουτερ .Εχω κατεβασει το προγραμμα για το φαξ αλλά δεν ξερω ουτε τη συνδεσμολογια μεταξυ Netmod (Εχω ISDN) και ρουτερ αλλά και ουτε πως θα το δουλεψω .Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει παρακαλώ

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχεις κατεβασει καποιο προγραμμα για φαξ γενικα ???

Sorry έλειπα εξωτερικό και ξαναήρθα .Εχω κατεβάσει του fritzbox το δικό του το προγραμμα αλλά δεν καταλαβάινω Χρηστό. Μην με βαρέσεις για την αργοπορία :wub:
Δημοσ.

λογικα οπως το σκεφτομαι γιατι δεν το εχω δοκιμασει με το προγραμμα που λες μια γραμμη απο της ab1 ab2 του netmod θα παει στην Line του fritz(οχι σε αυτην που βαζεις το adsl) και λογικα μετα χρησιμοποιεις το προγραμμα.και μια επισης ευκολη λυση αν το pc σου εχει 56k modem ειναι να χρησιμοποιησεις το win fax.(λιγο ασχετο με το θεμα απλα το αναφερω)

Δημοσ.

λογικα οπως το σκεφτομαι γιατι δεν το εχω δοκιμασει με το προγραμμα που λες μια γραμμη απο της ab1 ab2 του netmod θα παει στην Line του fritz(οχι σε αυτην που βαζεις το adsl) και λογικα μετα χρησιμοποιεις το προγραμμα.και μια επισης ευκολη λυση αν το pc σου εχει 56k modem ειναι να χρησιμοποιησεις το win fax.(λιγο ασχετο με το θεμα απλα το αναφερω)

Θα δω αν μπορεί να γίνει έτσι .Τώρα για το laptop αν έχει 56κ modem θα σε γελάσω , θα το ψάξω
Δημοσ.

δοκιμασε και πες μας.δεν εχω δοκιμασει με fritz να στειλω fax για να σου πω πως ακριβως γινεται απλα υποθεση κανω ποιο ειναι το λογικο.

λογικα αν ειναι 2-3 χρονων το laptop θα εχει 56K modem.Κοιτα για Rj11 Υποδοχη η στο device manager.

Δημοσ.

δοκιμασε και πες μας.δεν εχω δοκιμασει με fritz να στειλω fax για να σου πω πως ακριβως γινεται απλα υποθεση κανω ποιο ειναι το λογικο.

λογικα αν ειναι 2-3 χρονων το laptop θα εχει 56K modem.Κοιτα για Rj11 Υποδοχη η στο device manager.

Εχω την εντύπωση οτι κατι δεν παει καλά επειδή είναι γερμανικό....το ρουτερ

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω.στο ιδιο βυσμα μπαινει και το dsl και το Phone απλα στα ακριανα πινακια?γιατι αυτο δειχνει στο σχεδιο.δενεχει ξεχωριστο.

http://cdn.pocket-lint.com/images/1Zfc/fritzbox-7140-wireless-router-voip-1.jpg?20110712-094623

αν γινεται ετσι τοτε με αυτον τον τροπο στελνει φαξ διαμεσω δηλαδη του phone αν εχεις κανονικη τηλεφωνια.Οι γερμανοι εχουν Isdn αλλα στο σχεδιο λεει και isdn και analog.μαλλον για αυτο αν θυμαμαι καλα δινουν και εναν παραξενο adaptora μαζι με το fritz.κατι παραπανω δεν ξερω.αλλα λογικα αυτο γινεται.και το dsl και το Phone στο ιδιο Klip απλα σε αλλα πινακια εκτος αν εχεις τον adapter και μετα στελνεις σαν να ειναι φαξ.χωρις να βαζω χερι στην φωτια

Δημοσ.

Από τη Fon 2 το πάω στο κουτί isdn .Δεν κάνω κάτι άλλο γιατί δεν έχω άλλα ανταπτοράκια .Ισως να δουλευιε μόνο στην ελληνική version να μας πει κάποιος που το έχει κάνει γιατί τζάμπα παιδευόμαστε και οι δυο μας .

Δημοσ.

Από τη Fon 2 το πάω στο κουτί isdn .Δεν κάνω κάτι άλλο γιατί δεν έχω άλλα ανταπτοράκια .Ισως να δουλευιε μόνο στην ελληνική version να μας πει κάποιος που το έχει κάνει γιατί τζάμπα παιδευόμαστε και οι δυο μας .

το fon1 και fon2 ειναι για να βγαλεις αναλογικη γραμμη.δηλαδη να εχεις sip και απο εκει θα βγαλεις τα τηλεφωνα σου.αν δεν εχεις sip μπορει ισως να βγαζει τα κανονικα τηλεφωνα απο εκει αλλα εσενα δεν σε νοιαζει παλι αφου εσυ δεν θες να βγαλεις απο εκει γραμμη.αν ηταν να βαλεις fax machine εκει τοτε δεν θα χρησιμοποιουσες το fritz σαν fax.μονο αμα δεις στο manual θα καταλαβεις γιατι απο οτι καταλαβα το adaptoraki αυτο το νοημα εχει.χωρις adaptoraki μαλλον παλι θα γινεται απλα θα πρεπει να φτιαξεις εσυ το κλιπ.αλλιως θα πρεπει να κατεβαουμε το manual για να δουμε αναλυτικα τι γινεται μια που κανεις μας δεν το εχει δοκιμασει

dial up modem και ενα programma fax. Εγω χρησιμοποιω το active fax

και το win fax πολυ ωραιο και απλο απλα εκει θες 56k modem.ενω με το fritz υποτιθεται οτι δεν θες για αυτο το παλευουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...