giorgos147 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Relax. Και εγώ έχω βοηθήσει άτομα πάρα πολλές φορές, δίχως αμοιβή. Και εδώ που είμαστε τώρα, έμμεσα σε βοηθάμε, δίχως αμοιβή. "Έλεγξε" πώς κινείται στο Forum που τον βρήκες και αν είναι νορμάλ, συνεργάσου!
lereb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κοίταξα στο forum! Έχει ανοίξει μόνο δύο θέματα: ένα για οδηγό Droopal και το άλλο για download free premium template! Και απ'τα μηνύματα που έχει στείλει είναι 4 εκ των οποίων τα 2 είναι σε 'μένα!
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κοίτα, παραπάνω να βοηθήσουμε δε γίνεται. Ή τολμάς ή μένεις με την απορία.
Xaralambos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ο τύπος έχει κατεβάσει ένα premium template (InReview) από κάποια εταιρεία τσάμπα! Αυτό είναι ένα θέμα που με προβληματίζει γιατί σε αυτό το θέμα (των κατεβασμένων premium themes) υπάρχει δυνατότητα υποκλοπής και χακαρίσματος!Αυτό είναι το demo site αν θέλετε ρίξτε του μια ματιά : Demo Site . Ε δεν είναι και κατόρθωμα το να κατεβάσεις premium tmeplates τσάμπα. Υπάρχουν ένα σωρό σάιτ που μπορείς να κατεβάσεις τα πάντα δωρεάν.. + Αν έχεις κάποιες γνώσεις μπορείς πολύ απλά να φτιάξεις ένα template ...
iniohos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 καποιου του χαριζανε γαϊδαρο και τον κοιταγε στα δοντια....! ελεος δηλαδη με την τοση καχυποψια!!! αν σου ζηταγε λεφτα, θα ηταν περισσοτερο τιμιος ή καλυτερος χαρακτηρας? οπως σου λενε και τα παιδια παραπανω, ολοι μας εχουμε κατα καιρους βοηθησει αγνωστα ατομα, χωρις καμια υλικη παρα μονο ηθικη ικανοποιηση. γιατι το να βοηθας αφιλοκερδος εχει καλο καρμα....
bullet2D Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Και εγώ έχω βοηθήσει κατά καιρούς γνωστούς και μη, και οί λόγοι που το έκανα έχουν ήδη ειπωθεί σε αυτό το thread. Θα έλεγα να μην αγχώνεσαι και στην τελική θα μπορούσες να του ζητήσεις να χρησιμοποιήσει κάποιο δικό του theme η αν δεν έχει τις PHP γνώσεις κάποιο άλλο theme τροποποημένο απο εκείνον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.