akis_supernatural Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 καλησπερα, συνδεω το λαπτοπ μου με την tv μεσω hdmi και ενω δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην εικονα ξαφνικα σκοτινιαζει η οθονη οχι τελειως μαυρο φαινεται η ταινια αλλα σκοτινιαζει αρκετα. κατι σαν να γινεται με τη φωτηνοτητα. εχω ati 5650
ninos30 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Control Panel -> Power Options και άλλαξε τις ρυθμίσεις για την οθόνη
akis_supernatural Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Control Panel -> Power Options και άλλαξε τις ρυθμίσεις για την οθόνη εννοεις στα windows ή στο ati catalyst?
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 κατω δεξια εχει μια μπαταρια και ενα φις. πατα εκει και βαλε high performance
akis_supernatural Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 παιδια μαλλον δεν καταλαβατε. οταν παιζει μια ταινια και η σκηνη ειναι πιο σκοτεινη τοτε χαμηλωνει και η φωτεινοτητα ενω οταν η σκηνη ειναι π.χ. μερα τοτε η φωτεινοτητα επανερχεται. τι μπορει να γινεται?
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Oups εγώ άλλο κατάλαβα όπως το είπες στο αρχικό post. Περίεργο αυτό που λες. Μήπως είναι καμιά ρύθμιση της οθόνης σου με κανα Auto στην φωτεινότητα ανάλογα με τις σκηνές? Λέω εγώ τώρα...
akis_supernatural Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Oups εγώ άλλο κατάλαβα όπως το είπες στο αρχικό post. Περίεργο αυτό που λες. Μήπως είναι καμιά ρύθμιση της οθόνης σου με κανα Auto στην φωτεινότητα ανάλογα με τις σκηνές? Λέω εγώ τώρα... δεν ξερω τι γινεται οταν βλεπω κανενα θριλερ που εχει πολλες σκοτεινες σκηνες δε φαινεται. εχω στην τv αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας αλλα δε φταιει αυτο δοκιμασα και αλλο pc και φαινοταν μια χαρα. το δοκιμασα να απενεργοποιησω το αυτοματο αλλα και παλι το ιδιο. μηπως υπαρχει καποια επιλογη στο ati catalyst?
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν το έχω ξανασυναντήσει... Το έχεις δοκιμάσει με διάφορους Player? πχ Media Player Classic, VLC Media Player κλπ? Αν δεν έχεις εγκαταστήσει το παρακάτω καν'το (την full έκδοση). Θα σου περάσει και τον Media Player Classic. Και μετά τρέξε την ταινία με αυτόν και πες μου αν κάνει τα ίδια: Klite Codec
akis_supernatural Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν το έχω ξανασυναντήσει... Το έχεις δοκιμάσει με διάφορους Player? πχ Media Player Classic, VLC Media Player κλπ? Αν δεν έχεις εγκαταστήσει το παρακάτω καν'το (την full έκδοση). Θα σου περάσει και τον Media Player Classic. Και μετά τρέξε την ταινία με αυτόν και πες μου αν κάνει τα ίδια: Klite Codec τα εχω κανει αυτα. δεν ξερω πραγματικα...
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το έχεις δοκιμάσει σε άλλη TV να δεις αν κάνει το ίδιο?
akis_supernatural Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το έχεις δοκιμάσει σε άλλη TV να δεις αν κάνει το ίδιο? οχι αλλα απο τη στιγμη που συνδεσα αλλο λαπτοπ και δεν ειχε κανενα προβλημα οποτε το δικο μου κατι φταιει
ninos30 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δοκίμασέ το, τι έχεις να χάσεις. Να μας φύγει και η απορία. Όπως είπα και πριν σηκώνω τα χέρια ψηλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.