tgiannis27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 και στους 2 δίσκους είναι αποθηκευμένα τα windows μάλλον επειδή έκανα φορματ και στους δύο τώρα πως μπορώ να τα διαγράψω από έναν?
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Και στους δυο δίσκους σου βγάζει αυτό το εικονίδιο στον υπολογιστή μου ;
tgiannis27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 οχι μονο στον ενα αλλα στον αλλον εχει τον φακελο τον windows και ολα τα αρχεια..
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Α θα τρελαθώ . Για βγάλε τον έναν σκληρό δίσκο (αυτόν που δεν έχει το εικονίδιο) και δες αν θα σου μπει μέσα στα windows όταν ανοίξεις το pc χωρείς αυτόν . Για να βγάλεις τον δίσκο πρώτα πρέπει να κλίσεις το pc
tgiannis27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 έβγαλα τον σκληρό και το windows άρχισαν κανονικά!
tgiannis27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αλλά μετά τα windows δεν θα εγκατασταθούν εκεί?και θα έχω τα αλλά windows στον άλλο σκληρό?
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Format θα κανείς τον σκληρό δίσκο που μόλις έβγαλες αν δεν έχεις τίποτε άλλο μέσα του χρειάζεσαι
tgiannis27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αα οκ! αύριο θα κανό όλα τα τεστ και θα σε ενημερώσω το τεστ για της μνήμες ξεχωριστά ποσί ώρα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 @tgiannis Ειχα πει απο το #43 post πως εχεις δυο εγκαταστασεις windows στο pc σου. Σχετικα με το pm και τα extra minidumps που βρηκες στο σκληρο με την εγκατασταση των windows που χρησιμοποιεις, τα κατεβασα αλλα δεν θα τα κοιταξω τουλαχιστον μεχρι αυριο βραδυ και οχι πριν περασεις ολες σου τις μνημες απο τεστ, καθως απ οτι φαινεται εκει ειναι το προβλημα. Η αναλυση τους δεν εχουν καποιο οφελος αφου μιλαμε για hardware προβλημα.
tgiannis27 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 παιδια sorry για την καθιστερισει απλα λόγο των εξετάσεων είχα πολύ διάβασμα και δεν μπορούσα να μπω για να απαντήσω .... έκανα ολα τα τεστ και δεν βγήκε κανένα error ένας φίλος μου ειπε να αλλαξω τροφοδοτικό βάλαμε το δικό του και δεν έφαγα bsod εδω και δυο βδομάδες ενώ με το δικό μου έτρωγα 4-5 φορες τιν μερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.