Προς το περιεχόμενο

bsod πρόβλημα

tgiannis27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα έτρεξα το τεστ για τις μνήμες 4 ώρες και μου έβγαλε 1.911.296 error!! άρα πιθανών να φταίνε οι μνήμες μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό?

Δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις και πολλά απο τις να τις αλλάξεις. Πάντως παίξε με τις ram αφήσε τα 2 dimms κανε memtest πάλι μετα με τα αλλα 2gb για να δείς πιο ειναι το προβληματικό γενικά κανε συνδιασμούς να δεις ποιο φταίει.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως είπε και ο SPANK άρχισε να δοκιμάζεις της μνήμες σε όλα τα slot για να δεις ποια έχει πρόβλημα. Αν έχουν και οι δυο πίσω για αλλαγή

Δημοσ.

τώρα θα αρχίσω! και όποια έχει το πρόβλημα 8α την γυρίσω πίσω και 8α πάρω άλλη λόγο εγγύησις!

τώρα θα αρχίσω! και όποια έχει το πρόβλημα 8α την γυρίσω πίσω και 8α πάρω άλλη λόγο εγγύησις!

Δημοσ.

αυτή την ώρα κάνω τα πηραματα πανό στης μνήμες!(είμαι από το λαπτοπ της μάνας μου) τη προτείνετε να κάνω με τούς δίσκους?

Δημοσ.

λοιπόν όταν έφαγα τα error από τις μνήμες ξαναδοκίμασα χωρίς να πειράξω τίποτα και ξαναεφαγα error μέσα σε 6 λεπτά! έβγαλα την μια ram από το slot 1 και την έβαλα στο slot 3 και έτρεξα ξανά το τεστ το αφίσα 3 ώρες και 40 λεπτά και δεν έβγαλε error! ο σκληρώς μου είναι WDC WD6401AALS-00L3B2 640GB!αα κάτι πού ξέχασα να αναφέρω είναι ότι όταν παίζω το GTA IV ο υπολογιστής ζεματάει ακουμπάω το κουτί και κεγετε το χέρι μου! αλλά όταν βγαίνω από το game μετά από κάνα 5-10 λεπτά κρυονι το pc και έρχεται στα κανονικά του.. μήπως φταιναι οι θερμοκρασίες γιατί το κουτί μου έχει μονό έναν ανεμιστήρα 80μμ πού βάζει αέρα!

Δημοσ.

Α οκ δεν το κατάλαβα επειδη ειπες (πως 8α ανεβασω την φοτο) .

Πατά το prtscn απο το πληκτρολόγιο σου πανε στην ζωγραφική μου και πατά επικόλληση κάνε αποθήκευση την εικόνα και ανέβασε την

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...