Προς το περιεχόμενο

bsod πρόβλημα

tgiannis27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οπως σου ειπα και πριν, δυστυχως δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα απο ενα μονο minidump. Δεν υπαρχει κατι που να ξεχωριζει στο crash.

Απ οτι ειδα ειναι σημερινο bsod, μερικες ωρες πριν, γυρω στις 19.00. Επαιζες grand theft auto 4 εκεινη την ωρα?

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι εκείνη την ώρα έφαγα bsod και έπαιζα gta 4 τώρα μονό να τρέξω το τεστ για της μνήμες μου έμεινε! αλλιώς πάμε σε τεχνικό ξες ποσά 8α μου πάρει?

• Moderators
Δημοσ.

ναι εκείνη την ώρα έφαγα bsod και έπαιζα gta 4 τώρα μονό να τρέξω το τεστ για της μνήμες μου έμεινε! αλλιώς πάμε σε τεχνικό ξες ποσά 8α μου πάρει?

Δεν μπορω να φανταστω τι θα κανει αυτος που θα το δωσεις και τι ταριφες εχει.

Εαν εχεις χρονο παντως και διαθεση να δοκιμασεις το hardware σου, ισως να μπορεσεις να εντοπισεις μονος σου το προβλημα. Οπως σου ειπαν τα παιδια πριν ελεγχεις τις μνημες σου, μετα ελεγχεις το σκληρο σου, τη cpu και την gpu σου, οπως και τις τασεις του σου.

Υποθετω μια και οπως λες δεν διαθετεις τις απαραιτητες γνωσεις, πως δεν εχεις πειραξει τιποτα απο το bios, δεν εχεις κανει ποτε overclocking και γενικα μιλαμε για default ρυθμισεις στο pc.

Το οτι εχεις παρει ολο κ ολο ενα μονο minidump μετα απο τοσες bsod, σημαινει πως κατι παει τοσο στραβα που ουτε τα windows δεν προλαβαινουν καν να δουν την μπλε οθονη ή δεν προλαβαινουν/μπορουν να γραψουν τις πληροφοριες της στο σκληρο.

Παιχνιδια γενικως, περα απο το gta4 μπορεις να παιξεις? Εχεις βγαλει ας πουμε 1-1.30 ωρα παιχνιδιου χωρις προβλημα?Οταν λεω παιχνιδια, εννοω βαρια παιχνιδια σαν το gta4

• Moderators
Δημοσ.

όχι αλλά παιχνίδια εκτός από το gta 4 δεν έχω. μπορείς να μου πεις πως 8α ελενξω όλα αυτά το gpu το cpu και τον σκληρό?

Την gpu μπορεις να την ελεγξεις ειτε με καποιο αλλο παιχνιδι, αλλα απο τη στιγμη που δεν εχεις μπορεις να κατεβασεις το Furmark και να τρεξεις για καποια ωρα το burn in test του.

Σημαντικο σε ολα τα τεστ που κανεις ειναι να παρακολουθεις τις θερμοκρασιες σου.

Την cpu μπορεις να την δοκιμασεις με διαφορα και παλι προγραμματα, ενα απο αυτα ειναι το occt

Ξαναλεω, προσεχε τις θερμοκρασιες σου.

Τελος για τον σκληρο σου δισκο μπορεις να πας στη σελιδα του κατασκευαστη του οπου πιθανοτατα θα βρεις καποια diagnostic tools μαζι με τις οδηγιες τους γι αυτο το σκοπο ή μπορεις να δοκιμασεις το hard disk sentinel (shareware)

• Moderators
Δημοσ.

οοππ! πήγα στον δεύτερο σκληρό μου και βρήκα 4 minidump! https://rapidshare.c...839/Desktop.rar πάρε

Στο δευτερο σκληρο?Κατι δεν παει καλα.Τα windows δεν σωζουν τα minidumps οπουδηποτε. Πως ακριβως βρεθηκαν τα συγκεκριμενα εκει?

Εχεις δευτερο λειτουργικο συστημα σε αυτο το σκληρο?

Φτιαξε το link, ειναι κομμενο.

Δημοσ.

ο δεύτερος μου σκληρός έχει μέσα φάκελο windows και μέσα είχε και minidumps δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί.... πάνε στο προηγούμενο σχόλιο μου το λινκ δουλεύει από εκεί

• Moderators
Δημοσ.

ο δεύτερος μου σκληρός έχει μέσα φάκελο windows και μέσα είχε και minidumps δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί.... πάνε στο προηγούμενο σχόλιο μου το λινκ δουλεύει από εκεί

Οκ θα τα ελεγξω. Για να ειμαστε ξεκαθαροι, εχεις δυο σκληρους δισκους στους οποιους υπαρχει φακελος Windows. Σε ποιον απο τους δυο ειναι εγκατεστημενα τα windows 7 x64 bit?

• Moderators
Δημοσ.

Στο pc σου υπαρχουν δυο εγκαταστασεις windows ή εχουν απομεινει αρχεια απο μια δευτερη εγκατασταση windows.

Αυτη που μου εστειλες το πρωτο minidump (το οποιο ειναι σημερινο και κατα το οποιο επαιζες gt4) ειναι αυτη

Windows 7 Kernel Version 7601 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64

Αυτη που λες πως βρηκες στο δευτερο σκληρο σου ειναι αυτη

Windows 7 Kernel Version 7600 MP (4 procs) Free x64

Δεν μπορω να φανταστω τι ακριβως εχει γινει/ γινεται στο pc, παντως τα 4 minidump που ανεβασες πριν λιγο, δεν ειναι απο τα windows που τρεχουν στο pc σου αυτη τη στιγμη αλλα απο καποια αλλη εγκατασταση.

Δημοσ.

μήπως επειδή έχω δuο εγκατεστημένα windows μου βγάζει αυτά τα error? μήπως να κανω delete τον έναν δίσκο να το καθαρίσω τελιως και να έχω ένα σύστημα!λες?

• Moderators
Δημοσ.

1ον Απο περιεργεια, για ποιο λογο εχεις 2 windows 7 x64 εγκατεστημενα, με μονη διαφορα το service pack? (αν θελεις απαντας προφανως..)

2ον Απο τη στιγμη που εχεις και εκει μπλε οθονες, αρχιζουν να αυξανονται οι πιθανοτητες να εχεις hardware προβλημα. Κανε τα test που ανεφερα πριν.

Δημοσ.

σήμερα έτρεξα το τεστ για τις μνήμες 4 ώρες και μου έβγαλε 1.911.296 error!! άρα πιθανών να φταίνε οι μνήμες μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...