rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κάνε και ενα repair με το cd των windows Αν δεν βγάλει άκρη με αυτά που του είπα είναι η επόμενη λύση
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 repair πως 8α κάνω? Κάνεις boot με το dvd των windows και μετα στις επιλογές που θα σου δώσει επιλέσεις repair Edit : Δοκίμασε πρώτα αυτο που ειπε ο rafail
tgiannis27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 παιδιά μήπως φταίει ότι τα windows μου δεν είναι γνήσια?μου τα έδωσε ένας φίλος μου και είναι κατεβασμένα! αλλά αυτόν δεν τον έχει βγάλει error
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 παιδιά έτρεξα το memtest για 2 ώρες και δεν βρήκε error καμιά άλλη ιδέα? Ο rafail σου ειπε να κανεις το test για τουλαχιστον 4 ωρες.Καλο θα ηταν να το κανεις. Και κάτι μου μυρίζει ότι έχουν καταστραφεί αρχεία των windows Αυτο πως προεκυψε? παιδιά μήπως φταίει ότι τα windows μου δεν είναι γνήσια?μου τα έδωσε ένας φίλος μου και είναι κατεβασμένα! αλλά αυτόν δεν τον έχει βγάλει error Ναι θα μπορουσε να προκαλειται απο προβληματικο crack.Αλλα το οτι δεν βγαζει προβλημα στον φιλο σου πιθανοτατα να μην ειναι εκει η αιτια της bsod.
tgiannis27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Παιδιά το εχω σιχαθεί πια αυτό το error δεν πάει άλλο!!θα τρέξω αύριο το test για 4-5 ώρες και άμα δεν είναι από εκεί το πρόβλημα 8α πάω το pc σε κάποιον τεχνικό να μου το κάνει.. μήπως ξέρει κανείς πόσο 8α μου πάρει για την δουλειά?στο περίπου
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κανε το test για να εισαι 100% σιγουρος πως δεν φταινε οι μνημες σου. Και πηγαινε στον φακελο c:\windows\minidumps και παρε ολα τα αρχεια που θα βρεις μεσα. Καντα ενα zip και ανεβασε τα καπου να τα παρω. Ειναι τα αρχεια που δημιουργουν τα windows σε περιπτωση bsod.Αυτα συνηθως περιεχουν πληροφοριες για το τι συμβαινει κατα τη διαρκεια μιας bsod και μπορει να βοηθησουν στον εντοπισμο του προβληματος.
tgiannis27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 σε ευχαριστώ φιλέ που δείχνεις τόσο ενδιαφέρων για το πρόβλημα μου.. πού μπορώ να τα ανεβάσω για να τα πάρεις γιατί δεν έχω ηδέα
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 rapidshare.com, filesonic.com, fileserve.com, megaupload.com μερικες διευθυνσεις στα γρηγορα. Επιλεγεις οποια θελεις.
tgiannis27 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 https://rapidshare.com/files/1814008244/060111-19890-01.rar δοκιμασε εδω
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 "Please try again later" μου λεει...Κανε τον κοπο να το βαλεις κ αλλου. Οταν λες ενα ειναι ολο κ ολο?Ενα μονο minidump αρχειo υπαρχει μεσα στον φακελο C:\Windows\Minidump? Edit:Οκ downloading
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ακριβώς μονό ένα Καθολου καλο αυτο. Με τοσες bsod θα πρεπε να χεις πολυ περισσοτερα. Πες μου τι windows εχεις και αν ειναι 32 ή 64 bit και σε λιγο θα σου πω τι λεει το συγκεκριμενο αρχειο. Δυστυχως παντως με ενα μονο minidump δεν μπορουν να βγουν αξιοπιστα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.