Προς το περιεχόμενο

bsod πρόβλημα

tgiannis27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

repair πως 8α κάνω?

Κάνεις boot με το dvd των windows και μετα στις επιλογές που θα σου δώσει επιλέσεις repair

Edit : Δοκίμασε πρώτα αυτο που ειπε ο rafail :)

Δημοσ.

παιδιά μήπως φταίει ότι τα windows μου δεν είναι γνήσια?μου τα έδωσε ένας φίλος μου και είναι κατεβασμένα! αλλά αυτόν δεν τον έχει βγάλει error

• Moderators
Δημοσ.

παιδιά έτρεξα το memtest για 2 ώρες και δεν βρήκε error καμιά άλλη ιδέα?

Ο rafail σου ειπε να κανεις το test για τουλαχιστον 4 ωρες.Καλο θα ηταν να το κανεις.

Και κάτι μου μυρίζει ότι έχουν καταστραφεί αρχεία των windows

Αυτο πως προεκυψε?

παιδιά μήπως φταίει ότι τα windows μου δεν είναι γνήσια?μου τα έδωσε ένας φίλος μου και είναι κατεβασμένα! αλλά αυτόν δεν τον έχει βγάλει error

Ναι θα μπορουσε να προκαλειται απο προβληματικο crack.Αλλα το οτι δεν βγαζει προβλημα στον φιλο σου πιθανοτατα να μην ειναι εκει η αιτια της bsod.

Δημοσ.

Παιδιά το εχω σιχαθεί πια αυτό το error δεν πάει άλλο!!θα τρέξω αύριο το test για 4-5 ώρες και άμα δεν είναι από εκεί το πρόβλημα 8α πάω το pc σε κάποιον τεχνικό να μου το κάνει.. μήπως ξέρει κανείς πόσο 8α μου πάρει για την δουλειά?στο περίπου

• Moderators
Δημοσ.

Κανε το test για να εισαι 100% σιγουρος πως δεν φταινε οι μνημες σου.

Και πηγαινε στον φακελο c:\windows\minidumps και παρε ολα τα αρχεια που θα βρεις μεσα. Καντα ενα zip και ανεβασε τα καπου να τα παρω.

Ειναι τα αρχεια που δημιουργουν τα windows σε περιπτωση bsod.Αυτα συνηθως περιεχουν πληροφοριες για το τι συμβαινει κατα τη διαρκεια μιας bsod και μπορει να βοηθησουν στον εντοπισμο του προβληματος.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ φιλέ που δείχνεις τόσο ενδιαφέρων για το πρόβλημα μου.. πού μπορώ να τα ανεβάσω για να τα πάρεις γιατί δεν έχω ηδέα

• Moderators
Δημοσ.

rapidshare.com, filesonic.com, fileserve.com, megaupload.com μερικες διευθυνσεις στα γρηγορα. Επιλεγεις οποια θελεις.

• Moderators
Δημοσ.

"Please try again later" μου λεει...Κανε τον κοπο να το βαλεις κ αλλου.

Οταν λες ενα ειναι ολο κ ολο?Ενα μονο minidump αρχειo υπαρχει μεσα στον φακελο C:\Windows\Minidump?

Edit:Οκ downloading

• Moderators
Δημοσ.

ακριβώς μονό ένα

Καθολου καλο αυτο. Με τοσες bsod θα πρεπε να χεις πολυ περισσοτερα. Πες μου τι windows εχεις και αν ειναι 32 ή 64 bit και σε λιγο θα σου πω τι λεει το συγκεκριμενο αρχειο.

Δυστυχως παντως με ενα μονο minidump δεν μπορουν να βγουν αξιοπιστα αποτελεσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...