driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το εκενα ετσι οπως ειχες πει με παλιους drivers.... Δες φωτο.. Μαλον θα παρω απο ενα φιλαρακι μια 19αρα και απο εναν αλλο αλλη μια και θα εχω 3... Αν βεβαια το εγγρινετε γιατι οπως ειπατε η καρτα δεν εχει δυναμη να κλασει.... Αδυναμη αδυναμη επαιξε οπως ανετα Left 4 Dead 2 σε full ρυθμισεις χωρις lag....
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Που είναι η φώτο Ειχα ξεχασει να τις ανεβασω.. Τωρα ειναι οκ
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μπαααααα.... Ναι αλλα θα τις σηκοσει αυτες που λεω η καρτα μου?Βασικα τι λεω.. Θελω και μια με hdmi.... Υπαρχει κατι σε hdmi σε 19 ιντσες?
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ε για 2 πιστεύω είσαι οκ αλλα μήν περιμένεις να παίζεις και φουλ
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ε... Δεν θα εχω και απετισεις απο πχ GTA IV... Εδω τωρα ειμαι σε μετριες ρυθμισεις φαντασου πως θα κολαει σε 2 οθονες και full ρυθμισεις!!! Left 4 Dead 2 ξαναλεω οτι δεν εχει προβλημα σε full ρυθμισεις με 2 οθονες...
sattack Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αφου ειναι φιλαρακια σου που εχουν τις οθονες, και βεβαια να τις παρεις, δανεικες, για να δεις πως θα ειναι και ποια παιχνιδια μπορει να τα καταφερει. και αν σε βολεψει, τις αγοραζεις. Παντως να ξερεις, μεχρι 2 οθονες τις συνδεεις ευκολα, αλλα για την 3η θα χρειαστεις μετατροπεα απο την Display Port θυρα. Απο οτι εχω δει στο νετ, αν βαλεις DP->VGA, τοτε σου κανει και ενας απλος φτηνος passive μετατροπεας. (Αλλα εχω ακουσει αλλους να λενε οκ, και αλλους να εχουν προβληματακια) Αλλα αν θες να ειναι DP->DVI, πρεπει να ειναι active. Δεν χρειαζεται ομως να αγορασεις ακριβους DVI Dual link μετατροπεις (αυτους που εχουν USB τροφοδοσια) Θα παρεις εναν active DP->single link DVI μετατροπεα, που δεν χρειαζεται USB τροφοδοσια και ειναι πολυ πιο φτηνος. εγω τετοιον πηρα, εναν Sapphire 44000-02-40R single link σημαινει οτι σηκωνει μεχρι 1920*1200 αναλυση οθονης, αρα μια χαρα για το 99.999% του κοσμου. edit αν εχουν παρομοια τιμη, και μπορεις να τον βρεις, προτιμησε τον Sapphire 44000-02-40R
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αφου ειναι φιλαρακια σου που εχουν τις οθονες, και βεβαια να τις παρεις, δανεικες, για να δεις πως θα ειναι και ποια παιχνιδια μπορει να τα καταφερει. και αν σε βολεψει, τις αγοραζεις. Παντως να ξερεις, μεχρι 2 οθονες τις συνδεεις ευκολα, αλλα για την 3η θα χρειαστεις μετατροπεα απο την Display Port θυρα. Απο οτι εχω δει στο νετ, αν βαλεις DP->VGA, τοτε σου κανει και ενας απλος φτηνος passive μετατροπεας Αλλα αν θες να ειναι DP->DVI, πρεπει να ειναι active. Δεν χρειαζεται ομως να αγορασεις ακριβους DVI Dual link μετατροπεις (αυτους που εχουν USB τροφοδοσια) Θα παρεις εναν active DP->single link DVI μετατροπεα, που δεν χρειαζεται USB τροφοδοσια και ειναι πολυ πιο φτηνος. εγω τετοιον πηρα, εναν Sapphire 44000-02-40R single link σημαινει οτι σηκωνει μεχρι 1920*1200 αναλυση οθονης, αρα μια χαρα για το 99.999% του κοσμου. ή ενα πολυ φτηνο DP->VGA οπως ειπα στην αρχη ??? :confused: ??? Δηλαδει απο hdmi σε vga/dvi?
sattack Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 οχι HDMI, display port δεν ειναι display port η 3η εξοδος στην καρτα σου?
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/276016/Sapphire-Radeon-HD-5550-1-G%CE%92.html Οχι.. Μια VGA μια DVI και μια HDMI
sattack Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 α καλα, τωρα εκανα ενα google και ειδα οτι η 5550 σου εχει DVI-VGA-HDMI ξεχνα το 3ο μονιτορ σε αυτη την καρτα (προφανως και η κατασκευαστρια εταιρεια δεν πιστεψε ποτε οτι καποιος θα την αγορασει για gaming σε 3 οθονες...) αλλιως ευκαιρια να την σουταρεις και να παρεις καρτα της προκοπης
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Χμμ.... Τι εχεις στο μυαλο σου? Πες οτι την πουλαω.. Ποσο θα πιασει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.